Pts. May 6th, 2024

Fiyat performans eser serileri ile akıllı telefon dünyasında parlayan vivo, Y serisinin en parlak ve sihirli modeli Y21’i Türkiye’de satışa sundu.

Dijital dünya ile beşerler ortasında sağlam köprüler kuran vivo, yüksek teknolojiye ve eşsiz dizayna sahip akıllı telefonlarını kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor. Orta segment akıllı telefon kategorisinde Y serisi, savını sürdürüyor. Y serisinin en parlak yıldızı Y21, lüks tasarımı ve kullanışlı orta yüzü ile satışa sunuldu.

vivo Y21 modeli, 89 ekran-gövde oranına sahip, 1600 x 720 piksel HD+ çözünürlük ve 6,51 inç ekran ile kullanıcılarına gerçek bir görsel şölen sunuyor. Hücre içi teknolojisine sahip HD Halo Ekranı sayesinde sizi net detayların ve varlıklı canlı renklerin içine çekerek sinema izlemeyi, oyun oynamayı daha heyecan verici bir tecrübeye dönüştürüyor. Birebir vakitte Göz Müdafaa Modu sayesinde mavi ışığı filtreleyerek tecrübesi daha sağlıklı kılıyor.

Akıllı telefon gücünü, Android 11 tabanlı FunTouch OS 11.1 ve 2.0 GHz’e kadar CPU çalışma suratına ulaşanMediaTek’in Helio P35 işlemcisinden alıyor. vivo Multi-Turbo 5.0 ile de, bilgi kontağını, sistem süreç suratını ve güç tasarrufu performansını orijinal bir seviyeye çıkarıyor. Dört bileşenden oluşan soğutma tahlili sayesinde Y21, oyunun en hararetli anlarında bile ısınmıyor.

Y21’de yer alan genişletilmiş RAM seçeneği günlük etkileşimi sıkıntısız ve kolay hale getiriyor. Ayrıyeten 1 TB’a kadar genişletilebilir 64 GB’lık bir depolama alanı ile gelen Y21 uygulamalarınızı, görüntülerinizi ve fotoğraflarınızı rahatlıkla koruma edebilmenize imkan sağlıyor.

Tüm kusursuz anılarınızı unutulmaz bir anıya dönüştürmek üzere tasarlanmış güçlü kamera sistemine sahip olan Y21, 13 MP ve 2 MP’lik iki ana art kameradan oluşuyor. Yapay Zeka Art Kamera Sistemi sayesinde Yüz Hoşluğu, Filtreler ve Bokeh üzere çeşitli özellikleri destekleyerek her çekiminizi bir baş yapıta dönüştürüyor. Yeni fotoğraf özellikleri ortasında yer alan Şahsileştirilmiş Portre Modu, Poz Ustası ile portrelerinize mana katarken Harika HDR ile art ışıkta bile netlik sağlayarak her santimde bir ahenk cümbüşü yaratıyor. Bununla kalmayıp üstün makro kamerası, 4 cm’ye kadar yaklaşan bir odak ile gözlerinizin önündeki küçük ve heyecan verici dünyaların kapılarını aralıyor.

İnci Beyazı ve Metalik Mavi renk seçenekleri bulunan vivo Y21, son moda ince bir dizayna sahip 8,0 mm’lik ince gövdesinde 5000 mAh kıymetinde büyük bir pil barındırıyor. Yeni güçlendirilmiş 18W Süratli Şarj özelliği vakti hızlandırırken, telefonunuzu taşınabilir bir güç kaynağına dönüştüren aksi şarj fonksiyonu de unutulmaması gereken özellikler ortasında yer alıyor. 182 gr tartısı ile bu hafif teknoloji birinci sınıf ve rahat bir tutuş sağlıyor. Sade dizaynın estetiği ve parlayan bir yıldızı andıran renk seçenekleri ve 4.299TL satış fiyatıyla modayı cebinize taşıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen