Pts. May 6th, 2024

Organize perakende bölümünün esaslı şirketlerinden Zirve Emlak Yatırım 25’inci yılında, doğayı muhafazaya yönelik farkındalık yaratmak hedefiyle, ulaşılması güç alanlarda insansız hava araçları ecoDrone’larla binlerce tohum topu atışı gerçekleştirdi.

Tepe Emlak Yatırım, 25’nci yılını kutlarken, beşere, tabiata ve tüm canlılara hürmet ve sürdürülebilirlik unsurları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bugün dünyada karşılaştığımız global ölçekte en büyük sorunlardan biri olarak görülen iklim değişikliği ile çaba kapsamında Zirve Emlak Yatırım, doğayı müdafaaya yönelik farkındalık yaratmak hedefiyle bir işbirliğine imza attı. Global iklim krizine karşı sürdürülebilir ve inovatif etraf teknolojileri geliştiren ecording ile ülkemizin ağaçlandırılmasına dayanak olan Zirve Emlak Yatırım, #doğamıziçinyeniden projesiyle 25’inci yılına özel binlerce tohum atışı gerçekleştirdi.

Doğayı muhafazaya yönelik farkındalık yaratmayı amaçlıyor

Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Deniz Bozan, “Sektördeki 25 yılımızı geride bırakırken, tabiata ve beşere saygılı bir şirket olmayı her vakit önceliğimiz olarak görüyoruz. Ülkemizin dört bir yanında daha hoş bir gelecek yaratma maksadıyla sürdürülen iklim değişikliği ile uğraş çalışmalarına takviye verdiğimiz için gurur duyuyoruz. Yatırımlarımızı etraf odaklı bir yaklaşımla sürdürüyor, çalışanlarımız ve ziyaretçilerimizin etraf şuuruna katkı sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Zirve Emlak Yatırım’ın sürdürülebilirlik unsuru doğrultusunda bugüne kadar pek çok projeye hayat verdik. Alışveriş merkezlerimizde, çocuklar, gençler ve yetişkinlerin dahil olabileceği etraf şuurunu oluşturmaya çeşitli projeler gerçekleştirdik. Çalışanlarımız ve iş ortaklarımızla birlikte, daha çevreci bir yaklaşımla hizmetlerimizi sürdürmeye uğraş ettik. Doğayı korumak ismine gösterdiğimiz çalışmalarımızla, dala örnek olabilecek bir çizgide ilerledik. Bu doğrultuda şirketimizin kuruluş yıl dönümünde de doğayı müdafaaya yönelik farkındalık yaratma gayesiyle çok bedelli bir çalışmayı hayata geçirdik. Ecording ile yaptığımız işbirliği çerçevesinde ulaşılması güç alanlarda insansız hava araçları ecoDrone’larla binlerce tohum topu atışı gerçekleştirdik. Tohum toplarını, ömürlerini kırsal alanlarda sürdüren, ekonomik ve sosyolojik açıdan iklim krizinin sonuçlarından etkilenen bayanlar ile üreterek, sürdürülebilir ve tabiata hayat veren bir gelir kaynağı oluşturduk.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen