Pts. May 6th, 2024


Yurt içi ve yurt dışından gelen hastalarına alanında uzman doktorlarıyla ulaşılabilir lüks düzeyindeki estetik ve hoşluk tahlillerini, emniyetli biçimde sunmayı misyon edinen Vanity Estetik, Vanity Bosphorus’u Çengelköy’de açtı. Op. Dr. Güray Yeşiladalı, “Son bir yılda 105 ülkeden 4500’e yakın hasta ağırladık, stratejik yatırımlar ve yüksek hasta memnuniyetimiz ile yüzde 85 oranında büyüme gösterdik” diye konuştu. 

 

Mutlu ve özgüvenli bayanların tüm toplumu ileriye taşıdığına inanan ve “Better You!” mottosu ile yola çıkan Vanity Estetik, 7. Yılını Çengelköy’deki Vanity Bosphorus ile taçlandırıyor.

 

2016 yılında Op. Dr. Güray Yeşiladalı tarafından kurulan Vanity Estetik, İstanbul Çengelköy’de açtığı ikinci cerrahi merkezinde, alanında uzman hekimleri ile 3 bin 800 metrekarelik bir alanda hizmet verecek.

 

Vanity Bosphorus hakkında bilgiler veren Op. Dr. Güray Yeşiladalı, “Yeni cerrahi merkezimizde 25 oda ile hizmet vereceğiz. Bu odaların 6’sı VIP olarak, her hasta ve refakatçisine özel başka alanlar sunmak üzere planlandı” dedi.

 

1 yılda yüzde 85 büyüme gösterdi

 

Estetik süreçlere yönelik artan talepleri muvaffakiyetle karşılamasıyla Vanity Estetik’in büyüme kaydettiğini belirten Yeşiladalı, “Vanity Estetik, şu an prestijiyle 12 uzman hekim ve 220 tecrübeli çalışanıyla faaliyet gösteriyor. Yüzde 50’sinin bayan yönetici olduğu Vanity Estetik’te bayan çalışanların oranı ise yüzde 59. Tıpkı vakitte, çalışanlarımızın yaş ortalaması hasebiyle (29) yeterli bir orana sahibiz. Bu türlü genç ve dinamik bir takımla büyüme kaçınılmazdı, o denli de oldu. Son bir yılda 105 ülkeden 4500’e yakın hasta ağırladık, stratejik yatırımlar ve yüksek hasta memnuniyetimiz ile yüzde 85 oranında büyüme gösterdik. Bunu paylaşmaktan da ayrıyeten memnunluk duyuyorum” diye konuştu.

 

Teknolojik donanım, ferah ameliyathaneler…

 

Konum olarak, Çengelköy’ün boğaz görüntüsüne sahip olan Vanity Bosphorus ve Altunizade’de yer alan Vanity Central, hastalarına ulaşım açısından büyük kolaylık sağlıyor. Sahip olduğu aktüel teknolojik imkanlarla bölümdeki değerli pozisyonunu koruyarak büyümeyi      hedeflediklerini söz eden Yeşiladalı, “Vanity Bosphorus’da 6 ameliyathane, 3 saç ekimi odası ve 6 poliklinik ile aktüel estetik uygulamalarını ve cerrahi operasyonları inançlı ve tesirli formda gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Tecrübeli ve uzman takımımız, hastalarımızın gereksinimlerine özel tedavi planları sunuyor. Vanity Estetik olarak hasta memnuniyetini ve hoşluk alanındaki pozisyonunu müdafaayı hedefleyerek her geçen gün daha da büyüyoruz. Vanity Bosphorus ile birlikte, hastalarımıza kaliteli hizmet ve inançlı bir ortam sunmayı sürdüreceğiz. Hoşluğa ve sıhhate değer veren herkesi,  güvenli ve konforlu bir estetik tecrübesi yaşamak için Vanity Bosphorus’a bekliyoruz” diye konuştu.

 

Vanity Estetik hakkında:  

 

Vanity Estetik, yurt içi ve yurt dışından gelen hastalarına alanında uzman grubu ile ulaşılabilir lüks düzeyindeki estetik ve hoşluk tahlillerini en muteber halde sunmak için Op. Dr. Güray Yeşiladalı tarafından 2016 yılında kuruldu. Keyifli ve özgüvenli bayanların tüm toplumu ileriye taşıdığına inanan marka, ulaşılabilir lüks düzeyinde estetik ve hoşluk tahlillerini, yüksek tecrübe ve memnuniyet ile en fazla bayanla buluşturmayı misyon olarak edindi. Hastalarına gösterdiği büyük ihtimamın ve hizmet anlayışının delili olarak özel sıhhat merkezlerinin en büyük arama motoru olan WhatClinic.com tarafından her sene verilen “WhatClinic En yeterli Hasta Hizmet ÖdüIü’ne” 4. sefer layık görüldü. Memleketler arası sertifikalı 12 estetik ve plastik cerrahıyla, hastalarının konfor ve memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı prensip edinen Vanity Estetik, Vanity Bosphorus ve Vanity Central’dason teknoloji ile donatılmış ameliyathaneleri, otel konforunda odaları ve 250 kişilik deneyimli ekibiyle danışanlarına İstanbul’da hizmet veriyor. The International Society of Plastic Surgery, American Society of Plastic Surgeons, Türk Tabipler Birliği, Türkiye Estetik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği üzere milletlerarası ve lokal olmak üzere en prestijli 8 tıbbi akreditasyon kurumunun garantisi ile hastalarına hizmet veren Vanity Estetik ayrıyeten yaptığı yatırımlar ve yeniliklerle ISO 9001 ve ISO 10002 dokümanlarını almıştır. 2022 ve 2023 yılında ise Great Place to Work kriterlerini sağlayarak “Great Place to Work (Harika İş Yeri) Sertifikası”nı almaya hak kazandı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen