Paz. May 19th, 2024


58 mahallesi, 3600’den fazla sokağı bulunan Karabağlar’da, Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü gruplarının asfaltlama çalışmaları durmaksızın sürüyor. Mahalle muhtarlarının talep ve teklifleri doğrultusunda acil gereksinim duyulan sokaklara girmeye devam eden gruplar, tekniğine uygun biçimde asfalt serimi gerçekleştiriyor. Karabağlar Belediyesi’nin kente kazandırdığı son teknoloji araçlarla evvel eski asfalt sökülüyor. Yenisi de tekrar çağdaş araçlarla sokaklara seriliyor. Böylelikle kot farkı oluşmuyor.

Karabağlar Belediye Lideri Muhittin Selvitopu, son olarak General Asım Gündüz Mahallesi’nde serim gerçekleştiren takımları tekrar yalnız bırakmadı. Mahalle Muhtarı Saim Keskin’le birlikte çalışmaları inceleyen Lider Selvitopu, takımlara kolaylıklar diledi. Her vakit olduğu üzere bölgedeki vatandaşlarla sohbet eden ve onların taleplerini, tekliflerini dinleyen Lider Selvitopu, “Asfaltlama döneminin başından bu yana tüm gücümüzle alandayız. Döneme bitene kadar da tıpkı anlayış ve kararlılıkla alanda olmayı sürdüreceğiz. Girmediğimiz mahalle kalmayacak” dedi.

Karabağlar Belediyesi’nin kendi asfalt üretim tesisine sahip olduğunu hatırlatan Lider Selvitopu, “Tesisimiz daima çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü şantiyemize yeni araçlar kazandırdık. Vatandaşlarımızın bize emanet ettiği her kuruşu tekrar onların faydasına kullanmaya, Karabağlar’a hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Vatandaşlar da çalışmalardan dolayı Fen İşleri Müdürlüğü takımlarına ve Lider Selvitopu’na teşekkür ettiler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen