Cum. May 3rd, 2024

Nebulizatör makineleri, bir kişinin nefes almasını ve genel vücut sağlığını iyileştirmek için tasarlanmış solunum tedavisinin en önemli parçalarından biridir. Nebülizörler, ilacı akciğerlere buhar şeklinde vererek solunum yolu hastalıklarından anında veya hızlı bir şekilde kurtulmak için üretilmiştir. Nebulizatör tedavi makineleri, astım, KOAH, kistik fibrozis veya diğer kronik veya akut solunum yolu hastalıklarından muzdarip kişilere reçete edilir.

Ebeveynlerin alerjiye neden olan astımın semptomlarını hızlı bir şekilde gidermeye yardımcı olacak tedaviye ve araçlara erişmesi önemlidir ve alerjik astımı olan çocuklar söz konusu olduğunda bir nebulizatör makinesi dünyalar kadar fark yaratabilir.

Hem bir tedavi aracı hem de önleyici bir araç olarak, çocuk doktorları tarafından hava yollarının açılmasına yardımcı olması ve astımın neden olduğu rahatsızlığı azaltması için sıklıkla bir nebülizör önerilir.

2023’ün En İyi 10 En İyi Nebulizatör Makinesi Markası​

1. Omron Kompresörlü Nebülizatör NE-C28P (NE-C105-E)​

OMRON CompAIR C28P yoğun kullanım için sağlam bir tasarıma sahip olup astım, KOAH, kistik fibroz veya amfizem gibi alt solunum yolları hastalıklarının tedavisi için uygundur.

Güçlü kompresörü ve Sanal Valf Teknolojisi (V.V.T.) sayesinde, kısa soluma süresi ile etkin ilaç dağıtımını bir araya getiren son derece verimli bir nebulizatördür.

V.V.T.’nin sağladığı yüksek verim nefes alıp verişinize göre uyarlanarak solunum şeklinize uyum sağlar. Bu teknoloji, nefes verme sırasında ilaç israfını azaltır ve nefes alırken ilaç yararlanımını en üst düzeye çıkarır. Bu nebulizatör kiti ayrıca, geleneksel nebulizatörlerde yaygın olarak kullanılan silikon valfler kullanılmaksızın, temizlenmesi kolay polipropilenden yapılır.

Özellikler

  • Sanal Valf Teknolojisi ile yüksek verimlilik
  • Yüksek etkinlik için güçlü kompresör
  • Daha kısa soluma süresi
  • Sık kullanım için sağlam tasarım
  • Geniş bir ilaç yelpazesiyle uyumlu
  • Tek düğmeli basit işleyişi sayesinde çocuklarda kullanıma uygun

2. Philips Home Nebulizatör Ev Tipi Verimli Solunum Terapisi İçin Kompresörlü Nebulizatör​

  • Phılıps home nebulizer Sidestream tek kullanımlık ve ağızlıklı Uygun fiyatlı yüksek kaliteli aerosol tedavisi Aerosol tedavisinde 30 yılı aşkın deneyime dayanan philips evde nebulizatör, Solunum sisteminin etkin yönetimi için yüksek kaliteli aerosol tedavisi sunar. Tedavinizi maske veya ağızlık ile yapabilirsiniz.
  • Eşsiz sidestream teknolojisi sayesinde ilacın %80 ini 1-5 mikron arasında parçacıklara ayrıştırır. Böylece tedavinin etkinliği maksimum seviyeye çıkarılır.
  • Oldukça sessiz çalışmaktadır.
  • Yalnızca 1,5 kg ağırlığındadır, kolayca taşınabilir, pratiktir.
  • Özellikler Tedavi süresi 6 dakika Boyut 6.7×9.3×3.8 inç Ağırlık 2,6 libre Kullanma usulü, çalışma şekli Aralıklı (30 dak. Açık/30 dak. Kapalı) Gürültü seviyesi 60 +/- 4dba

3. Omron C101 Essential Compressor Nebulizatör​


Omron Kompresör Nebulizatörü C101 ESSENTIAL, tüm aile için tasarlanmış, kullanımı kolay ve temiz bir nebülizördür. İlacın doğrudan akciğerlere etkili bir şekilde uygulanmasını sağlar. Kullanım endikasyonları öncelikle solunum yolu hastalıkları, yani astım, kronik obstrüktif akciğer hastalığı ve diğerleridir.

4. Rossmax NA100 Kompresörlü Nebulizatör​

  • Genel Detaylar: NA100 Kompresörlü Nebulizatör, uygun bakım ve kullanımla size uzun yıllar güvenilir tedaviler sağlayacaktır. Bu birim standart AC gücüyle çalışır. Tedaviler hızlı, güvenli ve rahat bir şekilde verilirbu üniteyi her yaş için ideal hale getirir. Nebulizatörünüzün özellikleri hakkında bilgi edinmek için bu rehber kitabını iyice okumanızı öneririz. Kompresörlü nebulizatörünüzlisanslı bir hekim ve / veya solunum terapisti gözetiminde kullanılmalıdır.Doktorunuz ve / veya solunum terapistinizle birlikte kendinizi rahat hissedebilirsinizve solunum durumunuz için en etkili inhalasyon tedavilerini aldığınızı bilmenizden emin olabilirsiniz. Temel Özellikler: VA Teknolojisiyle üretilmiştir. Partikül çapı
  • MMAD 2.22 µm, (FPD : ince partikül oranı % 80-85 ) Etkili solunum tedavisi için tutarlı ince partikül boyutu Patentli Valf Ayarlanabilir nebulizatör şişesi Güçlü Pistonlu kompresör Gücü :AC 230V/50Hz or AC 220V/60Hz or AC 110V/60Hz Ağırlığı 1.750 gr. Ses düzeyi < 55 dBA (NA100’e bir metre uzaklıkta) Ölçüleri : 280mmx190mmx100mm İlaç kapasitesi 5ml (cc) Aksesuarlar için Dahili Bölme Yetişkin ve çocuk için ağızlık ve maskeler dahil KOAH ve Astım gibi solunum bozuklukları ve ventilasyon problemi olan hastalar için kullanıma uygundur

5. Direct NEXUS Kompresörlü Nebülizatör​


Teknik Bilgiler Gerilim / Frekans AC ^^ 230 V / 50-60 Hz Güç / Akım 170 VA / 0,7 A İlaç Kapasitesi 6 ml Partikül Boyutu 0,4 to 9 µm MMAD 2,79 µm GSD 2,57 Ortalama Nebulizasyon hızı 0,07 ml / min Ses Düzeyi Below 70 dBA Kompresör Basınç Aralığı 2,8 -3,5 bar Çalışma Sıcaklığı 32,2 ?C Kompresör Akış Hızı 8,12 l / dak (min) Kompresör Çıkış Basıncı 8 psi Aerosol Miktarı 0,08 ml /dak (min) , Genel Özellikler Kompresörlü Nebülizatör, sıvı haldeki ilaçları buhar haline getiren solunum yoluyla alınabilmesini sağlayan bir cihazdır.

Nebülizatör ile küçük çocuklarda, ölçülü doz inhalere uyum sağlayamayan hastalarda ve ağır astması olan hastalarda astma ilaçlarının etkili bir şekilde uygulanabilmesi mümkündür. Nebülizatör ile kullanılmak üzere hazırlanmış özel ilaçlara NEBÜL adı verilmektedir. Smart Neb Kompresörlü Nebülizatör Astım,Kronik Akciğer Hastalıkları (Koah), Kistik Fibroz,Bronşiyal Astım, Akut ve Kronik Bronşitler, Pnömoni Tedavilerinde kullanılmaktadır.

6. Wohler Kompresörlü Nebülizatör Hava Buhar Makinesi​

7. Nimo HNK-NBL-S Kompressorlü Nebulizatör​

  • Güçlü Kompresör · 2.9 Bar Maksimum Çalışma Basıncı · 4-6 Litre / Dakika Hava Çıkış Aralığı · Nebülizasyon Hızı Ayarlanabilir İlaç Kabı · 0.2 ila 0.4 ml / dakika Arasında Değiştirilebilen Nebülizasyon Hızı · Güçlü Buhar Çıkışı · 3.19µm MMAD(PartikülBoyut Dağılımı) · 6 ml İlaç Kabı Kapasitesi · 5 Adet Yedek Hava Filtresi, Yetişkin Maskesi, Çocuk Maskesi, Ağızlık Parçası ve Hava Hortumu · 60 dB’den Düşük Ses Şiddeti (1 mt Mesafede) · Tüm Aksesuarları Yıkanabilir · Latex İçermez

8. Mesilife BR-CN116 Kompresörlü Nebulizatör​


Sıvı haldeki ilaçların buharlaşarak oksijene karışmasını ve solunum yolu ile alınabilmesini sağlayan kompresörlü nebulizatör yetişkin ve çocuk maskesine sahiptir. Sıvıyı 1 ila 5 mikron büyüklüğünde partiküllere ayırabilen cihaz astımlı hastaların veya çocuk hastaların solunumunda kullanım için uydundur. Kompresörlü nebulizatör 2,5 bar basınç 8 L/dk air flow özelliğine sahiptir. Son derece sessiz çalışan cihazın 1 metreden duyulan ses seviyesi 68 desibeldir. T ağızlık hava hortumu mevcuttur. Ergonomik tasarımı sayesinde kolay kullanım ve kolay temizlenebilme özelliğine sahiptir. Cihaz yedek filtre ile adresinize ulaştırılmaktadır. Küçük ebatları sayesinde kolay taşınır, taşıma çantası mevcuttur. CE normlarına uygun olarak üretilmiştir.

9. Dodo Komresörlü Nebulizatör Cihazı Yetişkin/Çocuk​


DODO KOMPRESÖRLÜ KAPAKLI NEBÜLİZATÖR -Taşıma kulpu ile kolay taşıma -Tek tuşla kolay kullanım -Etkili ilaç dağıtımı -CE onaylı -Aksesuar kiti içerir. – Boyutlar : 270(L)×200(W)×110(H) mm – Ağırlık : 2.0 kg – Maks. Sıkıştırma Basıncı : 35 Psi ila 50psi (241 kpa ila 345 kpa) – Neb. Çalışma Basıncı : 9~16Psi (62kpa ila 110kpa) – Litre Akış Aralığ ı : 5-7 L/Dak – Partikül Boyutu : 3 µ

10. PlusMed Vivocare Steamy Kompresörlü Nebulizatör Cihazı – Buhar Makinesi DS196276​


“Steamy” nebülizatör güçlü kompresörüyle rahat ve kolay bir kullanım imkanı verir. Astım, alerjiler ve bronşit gibi solunum rahatsızlıklarının reçeteli ilaçlarla tedavisinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. “Steamy”, kullanılacak ilacı buhar haline getirerek ağızlık veya maske vasıtasıyla solunmasını sağlar.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen