Paz. May 5th, 2024


Türkiye’nin en fazla mağaza sayısına sahip perakende zinciri A101, sayısız eserde yaptığı süresiz indirim siyasetiyle kaliteli eserleri en ucuz fiyatlarla müşterilerine ulaştırırken, en ucuz fiyatlarına ek olarak yıl uzunluğu her gün en az 1000 eserde uyguladığı %50’ye varan indirimle enflasyonla çabayı desteklemeye devam ediyor. 

Türkiye’nin en fazla mağaza sayısına sahip perakende zinciri A101, yıl uzunluğu sürdürdüğü kampanyalar ile hem tüketicilerin alım gücünün korunmasına, hem de ülke iktisadına takviye olmaya devam ediyor.

66.000’den fazla çalışanı ve 600’ün üzerinde tedarikçisi ile A101, yılın 12 ayı boyunca yaptığı haftalık kampanyalarla, kaliteli eserleri her daim en uygun fiyatlarla müşterilerine sunarak enflasyonla çabada tüketicinin yanında olmaya devam edecek.

Türkiye’nin 81 vilayetinde ve tüm ilçelerinde 12.000’i aşkın marketiyle hizmet veren A101’den mevzuya ait yapılan açıklamada, “A101’in temel misyonu kaliteli eserleri en ucuz fiyatla müşterilerine sunmaktır ve kurulduğu günden beri bu misyonla hareket etmektedir. A101 olarak, tüketicilerin temel eserlere erişimini kolaylaştıracak her türlü adımı yalnızca belli bir devirde değil, 12 ay boyunca atıyoruz. Artan maliyetlerde ve şiddetli piyasa şartlarında müşterilerimize tüm eser kategorilerinde en ucuz fiyatları sunmaya dün olduğu üzere bugün de devam edeceğiz. A101, en ucuz fiyatlarına ek olarak, yıl uzunluğu her gün en az 1000 eserde %50’ye varan indirim yapmaktadır. A101, kendisi ile özdeşleşmiş kampanyalarına ek olarak halkımızın gereksinimi olan tüm eser kategorilerinde de sistemli olarak indirim yaparak enflasyonla gayrette tüketicinin ve tüm kurumlarımızın yanında olmaya devam edecektir.” ifadelerine yer verildi. 

 

A101 Hakkında:

Perakende kesiminin en yaygın zinciri olan A101, Türkiye’nin 81 vilayetinde ve tüm ilçelerinde, 12.000’i aşkın marketi ile faaliyet göstermektedir. Deloitte Perakendenin Global Güçleri 2021 Raporu’na nazaran, Dünya’nın en süratli büyüyen birinci 10 perakende şirketi ortasındaki tek Türk şirketi olup, listede 6.sırada yer almaktadır. A101, 66.000’den fazla çalışanı ve 600’ün üzerinde tedarikçisi ile perakende bölümünün öncü şirketleri ortasındadır. Türkiye’nin en büyük 10 şirketi ortasında yer alan A101 zincir marketleri; müşterilerine en ucuz fiyatlarla kaliteli besin ve tüketim gereçleri sunmaktadır. A101 Marketleri, müşterileri ile geliştirdiği güçlü bağı sürdürürken; geçtiğimiz yıllarda Türkiye’de en çok istihdam yaratan, en çok bayan ve en çok engelli çalıştıran kurum unvanına da sahip oldu. Ayrıyeten A101, 2021 yılı içinde IDC Cloud Roadshow 2021’de Akıllı Stok Düzeltme Teklif Sistemi ile Cloud Cost Efficiency kısmında üçüncülük ve SAP Kalite Mükafatları 2021’de Bulut Dönüşümü kolunda Büyük Ödül sahibi oldu. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen