Sal. Nis 30th, 2024

AgeSA’dan Manileri Aşan bir Hizmet Daha

 

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası bölümünün önder kuruluşlarından AgeSA, kesimde bir birinci olan işitme engellilere yönelik imajlı görüşme hizmetiyle manisiz ve erişilebilir bir dijital tecrübe sunmayı amaçlıyor.

 

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası bölümünün başkan kuruluşlarından AgeSA, müşterilerine manisiz ve erişilebilir bir dijital tecrübe sunmak gayesiyle hayata geçirdiği yeniliklerine bir yenisini daha ekledi. AgeSA Taşınabilir üzerinden görme engelli müşterilerine sağladığı hizmet sonrası tekrar bir unsur imza atarak işitme engelli müşterilerine yönelik imajlı görüşme hizmetini de başlattı. AgeSA Taşınabilir üzerinden sunulan manzaralı görüşme özelliği sayesinde işitme engelli müşteriler; tüm sigortacılık süreçlerini gerçekleştirip teklif, talep ve şikayetlerini işaret lisanı yoluyla kolaylıkla aktarabiliyor. Bölümde bir birinci olan işitme engelli müşterilerine yönelik imajlı görüşme hizmetiyle AgeSA, müşteri odaklılık ve kapsayıcılık manasında bu kıymetli atılımıyla sunduğu eser, hizmet ve bilgileri tüm müşterileri için erişilebilir hale getirmeyi hedefliyor. 

 

AgeSA daha evvel de görme engelli müşterilerine yönelik BlindLook ile geliştirdiği sesli simülasyon teknolojisini hizmete sunmuştu. Bu hizmetle AgeSA, görme engelli müşterilerine AgeSA Taşınabilir üzerinden sesli yönlendirme hizmeti sunarak sigortacılık süreçlerini yardıma muhtaçlık duymadan kolay kolay gerçekleştirmelerini sağlıyor.

 

 

AgeSA Hakkında

AgeSA, Sabancı Holding ile iki yüz yıllık sigortacılık geçmişi olan Belçikalı sigorta şirketi Ageas’ın iştirakidir. AgeSA birebir vakitte halka açık bir şirket olup, payları “AGESA” koduyla Borsa İstanbul’da süreç görmektedir. AgeSA, bireylerin tasarruf ve birikim gereksinimleri için ferdi emeklilik eserleri sunmaktadır. Birebir vakitte, müşterilerine sunduğu hayat ve kaza sigortası eserleriyle de hayatın getirebileceği beklenmedik risklere karşı bireyleri ve ailelerini garanti altına almaktadır.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen