Sal. May 7th, 2024


Canon’dan çağdaş ofis ve iş yerlerine uygun yeni masaüstü tarayıcısı imageFORMULA DR-S250N

Görüntüleme teknolojileri başkanı Canon, çağdaş iş yerlerine uygun tasarlanan emniyetli, verimli ve kompakt dizayna sahip olan imageFORMULA DR-S250N masaüstü tarayıcısını kullanıma sunuyor. 

 

İşletmelerde tarama ve günlük operasyonların kıymetli bir kesimi olarak yer alan imageFORMULA DR-S250N, esnek temas seçenekleriyle birçok farklı aygıttan tarama ve doküman paylaşımı yaparak kullanım kolaylığı sağlıyor. Ayrıyeten güçlü web tarama fonksiyonu sayesinde şoför yahut yazılım kurulumlarından ötürü uzun hazırlama müddetlerini ortadan kaldırarak iş akışına sürat kazandırıyor.

 

Kullanıcılar taşınabilir aygıtlarıyla tarayıcı üzerinde görüntülenen QR kodu tarayıp, tarayıcı tabanlı CaptureOnTouch LITE Web uygulamasına bağlanarak tarayıcıyı kullanıma hazır hale getirebiliyor. imageFORMULA DR-S250N; tablet, bilgisayar, MacBook ve Chromebook dahil olmak üzere birçok aygıta entegre çalışma imkanı ile ofiste yahut ortak çalışma alanlarında güçlü tarama özelliklerine erişmek isteyenlere esneklik ve kolaylık sağlıyor. 

 

Cihazın direkt tarama fonksiyonu, kullanıcıların bir bilgisayara yahut ek tarama yazılımına gereksinim duymadan direkt tarama gerçekleştirmesine imkan tanıyor. Dokümanları direkt e-postaya, paylaşılan klasörlere, Teams yahut Slack üzere ortak çalışma platformlarına tek tuş ile tarama buyruğu gönderiyor.

 

Verimliliği ve kaliteyi artıran çözüm

imageFORMULA DR-S250N, yüksek verimlilikte performans gösterirken kaliteli çıktılar elde etmeye devam ediyor. Temaslı Manzara Sensörleri (CIS) sayesinde kullanıcılar daha keskin imaj, daha az bozulma ve daha yeterli metin okunabilirliği avantajlarından yararlanıyor. Doküman tarama süreci akabinde Optik Karakter Tanıma (OCR) ile evrak paylaşımı yapılabilmesi için düzenleme, arama ve belgeler oluşturulabiliyor. Gerçek boyutuna uygun evrak, makbuz, kartvizit, pasaport ve birçok farklı doküman cinsiyle uyumlu imageFORMULA DR-S250N, farklı ofis misyonlarını kolaylaştırıyor. 

 

Belge güvenliğini kolaylaştırın

imageFORMULA DR-S250N, taranan dokümanların tarayıcıda kalmadığından emin olmanızı sağlayarak ağ sonundaki güvenliği ile aygıtın saklı bilgilerinin sızma riskini minimuma indiriyor. Bu sayede BT güvenliğini koruyor. 

 

Sürdürülebilirlik göz önünde tutularak tasarlandı

Üretim etabında yenilenebilir güneş gücü kullanıldığı üzere ambalajının yine kullanılabilir ve biyolojik olarak parçalanabilir özelliklere sahip olmasıyla sürdürülebilirliği göz önünde bulunduruluyor. Aygıtın imalinde güçlü bileşenler ve daha uzun ömürlü geri dönüştürülmüş plastikler de kullanılıyor. Sadece 3,4 kg tartısında olması, nakliye sırasında oluşan çevresel tesirleri de minimuma indiriliyor.

 

 

imageFORMULA DR-S250N hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen