Pts. May 6th, 2024


 UPS, yapay zekâ takviyeli yeni tahlili ile Avrupa gönderi süreçlerini kolaylaştırıyor

 

UPS, süratli ve emniyetli yurt içi ve yurt dışı lojistik tahlilleriyle 100 yılı aşkın müddettir müşterilerinin gönderi muhtaçlıklarını karşılamaya ve tecrübelerini güzelleştirmeye devam ediyor. UPS, gümrük kodlarını otomatik olarak oluşturan yeni yapay zekâ takviyeli tahlili ile müşterilerine gümrük süreçlerinde sürat ve kolaylık sağlıyor. 

 

UPS, Ekim ayında hizmete sunduğu yapay zekâ takviyeli yeni uygulamasıyla ekseriyetle uzun süren ve karmaşıklığından ötürü kaygı yaratan gümrük süreçlerini kolaylaştırarak, müşterilerinin gönderi süreçlerini daha süratli ve kolay tamamlayabilmesini sağlıyor. Avrupa Birliği ülkelerine gönderi süreçlerinde gümrük kodlarını otomatik olarak oluşturan yeni araç sayesinde UPS, bilhassa KOBİ’lerin ve girişimcilerin ihracat sürecinde önlerine çıkabilecek pürüzleri kaldırmayı ve bu süreçleri dijital ortamda daha kolay ve sıkıntısız bir halde yönetmelerini amaçlıyor.

 

UPS’in hudut ötesi ticareti kolaylaştıran lojistik tahlilleri ve müşteri odaklı dijital hizmetleri sayesinde müşteriler, gönderi süreçlerini daha süratli, verimli ve etraf dostu bir biçimde tamamlayabiliyor. UPS, müşterilerinin eserleri için gerçek açıklamalar oluşturmalarına yardımcı olan UPS Export Assure ve ticaret ve gümrük dokümanlarının elektronik olarak gönderimini sağlayan UPS Paperless Invoice üzere akıllı tahlilleriyle gönderi süreçlerinde daha az manuel süreç, daha kısa gümrük bekleme mühleti ve kâğıt tasarrufu sağlıyor.

 

UPS Türkiye Ülke Müdürü Engin Kolat, “Biz UPS olarak kendimizi bir lojistik şirketinin ötesinde bir teknoloji şirketi olarak görüyoruz. Bu üzere akıllı tahlillerimizle manuel olarak yapılan birçok süreci dijital platforma taşıyor ve yanılgı oranlarını azaltıyoruz. Bu sayede müşterilerimize daha süratli ve tesirli bir halde cevap veriyor, müşteri memnuniyetini artırıyoruz. Dijital dönüşüme öncülük etmek ve müşterilerimize eşsiz bir sürat ve güvenilirlik sağlamak için teknolojik ve inovatif atılımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen