Pts. May 6th, 2024


Yüzlerce markaya ve sınırsız cümbüşe konut sahipliği yapan İstanbul Cevahir, düzenlediği etkinliklerle çocuklara eşsiz bir tecrübe yaşatıyor. Ekim ayı boyunca atölye çalışmalarının devam edeceği Çocuk Kulübü’nde, minikler hem eğlenecek hem öğrenecek. 

 

Çocuk Kulübü 7-8 Ekim ‘Ağaç Tohumu Ekimi Atölyesi’ ile İstanbul Cevahir’de!

 

‘Çocuklar için Cümbüşün Yolu Cevahir’den Geçer’ sloganı ile etkinliklerini sürdüren İstanbul Cevahir, hafta içi ve hafta sonu ‘14.30/15.30/16.30/17.30’ saatlerinde yaratıcı atölyelere mesken sahipliği yapacak. 

 

7-8 Ekim’de ‘Ağaç Tohumu Ekimi Atölyesi’ ile çocuklar farkındalık kazanırken, 14-15 Ekim’de gerçekleşecek olan ‘Tahıllarla Kolaj Atölyesi – Makarnalar ile Fotoğraf Atölyesi’ ile yaratıcı taraflarını ön plana çıkaracaklar. Aktiflik 21-22 Ekim ‘Ponpon Üretimi ve Parmak Kukla Tasarımı’ ile çocukları eğlendirirken el hünerlerini geliştirmelerine fırsat sunacak.

 

Çocuklar Cumhuriyetin 100. Yıl Dönümü ’nü İstanbul Cevahir’de Kutlayacak!

 

İstanbul Cevahir konut sahipliğinde gerçekleşen Çocuk Kulübü, kapanış programını Cumhuriyetin 100. Yıl Dönümü coşkusu ile tamamlayacak. 28-29 Ekim’de düzenlenecek olan ‘Atatürk Fotoğraf Çerçevesi Üretim Atölyesi ve Bayrak Üretim Atölyesi’ ile çocuklar; sanatla iç içe bir gün geçirirken, Cumhuriyet’in 100.yıl dönümünün heyecanını yaşayacaklar.

 

Oyun alanı 4-11 yaş aralığındaki çocukların kullanımı için uygun olacak ve tüm etkinlikler fiyatsız olarak gerçekleştirilecek.

 

 

İstanbul Cevahir AVM Hakkında: İstanbul Cevahir Alışveriş ve Cümbüş Merkezi, Avrupa’nın ve dünyanın en büyük ve önde gelen alışveriş ve cümbüş merkezlerinden biri olarak 15 Ekim 2005 tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açtı. İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi, Türkiye’nin metropolü İstanbul’un stratejik bir noktasında bulunuyor. 300’e yakıngüçlü marka karmasının yanı sıra organize perakendeciliğinin güçlü ulusal ve memleketler arası markalarının en kıymetli faaliyet alanlarından biri olarak, yerli ve yabancı ziyaretçilerine yılın 365 günü, 230 mağaza ile hizmet vermeye devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen