Paz. Nis 28th, 2024


GÖRKEMLİ GALA

‘Çok Aşk’ dolu gala 

hem güldürdü hem hüzünlendirdi

 

Senarist ve oyuncu Hasan Can Kaya’nın “Hayat kadar gerçek, hayat kadar komik ve hayat kadar duygusal” diyerek özetlediği, Muzaffer Yıldırım yapımcılığında hayata geçen yılın sineması Çok Aşk’ın gala gösterimi evvelki akşam Kanyon Paribu Cineverse’te gerçekleşti. Mesleğine ve sevgilisine ‘çok aşk’la bağlı Coşkun’un öyküsüyle fonda Türkiye’nin toplumsal seyahatine da şahitlik eden sinema 27 Ekim’de vizyona girecek. Türkiye’nin iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri katıldığı galada konuklar sinema grubuna övgüler yağdırdı. Sineması izleyenler kahkaha ile hüznü birlikte yaşadı. 

 

Senaryosunu Hasan Can Kaya’nın yazdığı, direktörlüğünü Kıvanç Baruönü’nün yaptığı Çok Aşk sinemasının galası filmin oyuncularının yanı sıra Türkiye’nin iş ve sanat dünyasından birçok ismin katıldığı bir tertiple Kanyon Paribu Cineverse’te düzenlendi.

 

1 Erkek 1 Bayan dizisinin senaristlerinden, izleyicilerin efsane talk-show Konuşanlar’dan tanıdığı komedyen Hasan Can Kaya’nın senaryosunu yazdığı ve bir korsan sinema satıcısının aşkının peşinden gidişini güçlü sinema takımıyla beyazperdeye taşıyan filmin galası büyük ilgi gördü. Galaya sinemanın oyuncuları; Hasan Can Kaya, Büşra Pekin, Barış Yıldız Ege Aydan, Bahtiyar Engin, Berkan Şal, yönetmen Kıvanç Baruönü ve sinemanın imalcisi Muzaffer Yıldırım katıldı. 

İş ve sanat dünyasından Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya, Arda ve Aslıhan Turan, Atilla Dorsay, Cem ve Ronit Hakko, Ecem Erkek, Erol Tabanca ve Rana Erkan Tabanca, İdil Fırat, Cemal Can Canseven, Didem Balçın, Kerem Ayan, Selen Uçer, Sevcan Orhan, Varol Yaşaroğlu üzere isimler de galada sineması izleyen davetliler ortasında yer aldı. 

Filme övgüler yağdı

Film oyuncuları ve direktör Kıvanç Baruönü, Çok Aşk gösteriminden evvel sahneye çıkarak izleyicileri selamladı. Hasan Can Kaya sahnede yaptığı konuşmada sinemaya emeğe geçen isimlere teşekkür etti. Ünlü komedyen, “Uzun bir müddettir sinemamızın sizinle buluşmasını bekliyoruz. Galada bu gördüğüm görüntü ise beklediğimize değdi dedirtti hepimize. Sizden sonra Türkiye’nin ve Avrupa’nın dört bir yanında seyircilerimiz bu sineması izleyecek. Bu seyircilerimiz ‘Çok beğendik, kendi öykümüze benzettik, âlâ ki gelmişim..’ derse bu her şeye bedel. Çok Aşk artık seyircimize emanet. Umuyoruz ki kalbinizde sıcacık bir öykü ile sinema salonundan ayrılır ve bu öyküyü daima hatırlarsınız.” dedi.

Filmde Hasan Can Kaya’nın kız arkadaşı ‘Ayla’ karakterine hayat veren Büşra Pekin, “Filmde yaşı küçük bir karakteri oynuyorum lakin yaşına nazaran olgun, akıllı bir karakter Ayla. Üniversite çağlarında ve kolay kolay erkekler ilgisini çekmiyor. Coşkun’un işi de bu durumda ekstra sıkıntı hale geliyor. Coşkun ne dese bir yanıtı var ve bu da onu daha ulaşılmaz yapıyor. Ancak Coşkun’un aşkı, ilgisi onu bir vakit sonra tesiri altına alıyor. O vakit da diğer mahzurlar çıkıyor. Geri kalanı sinemada. Düzgün ki geldiniz hepinizi çok seviyoruz” dedi. Türkiye’nin iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri katıldığı galada konuklar sinema grubuna övgüler yağdırdı.

İzleyenlere sıcacık bir öyküyü, kahkaha ile sunan ‘Çok Aşk’, Nulook Production ve HACK Creative ortak yapımcılığında 27 Ekim’de yalnızca sinemalarda izleyiciyle buluşuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen