Pts. May 6th, 2024


Gölcük Belediyesi’nin konut sahipliğinde ikinci kere düzenlenen ve adrenalin dolu uğraşlara sahne olan Dağ Bisikleti Downhill Cup, Saraylı’da tamamlandı. 

 

“Spor Kenti Gölcük” gayesiyle Kocaeli’ne birçok ulusal tertibi taşıyan Gölcük Belediyesi, adrenalin dolu bir şampiyonaya daha konut sahipliği yaptı. Derince’den Gölcük’e Açık Su Yüzme Yarışı, Klâsik Rahvan At Yarışları Gölcük ve Değirmendere Koşuları, Kum Futbolu, Plaj Voleybolu, Sokak Basketbol Turnuvaları ve birçok futbol turnuvasına ve sportif faaliyetler düzenleyen Gölcük Belediyesi, Dağ Bisikleti Downhill Cup heyecanını ikinci sefer Saraylı’ya taşıdı. 

 

120 USTA DAĞ BİSİKLETÇİSİ SARAYLI ORMANLARINDA YARIŞTI 

Saraylı’nın ormanlık alanlarında hazırlanan özel parkurda düzenlenen ve büyük bir büyük heyecana sahne olan Dağ Bisikleti Downhill Cup’a; Türkiye genelinden 120 usta dağ bisikletçisi katıldı. Kuvvetli parkurda yarışan usta sportmenler, dereceye girmek için vakitle yarıştılar. Yarış sonrasında dereceye giren atletlere mükafatları, Saraylı da düzenlenen merasimle takdim edildi. 

 

ÖDÜL MERASİMİNE GENİŞ KATILIM

Düzenlenen ödül merasimine; Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Lideri Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Vilayet Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, MHP İlçe Lideri Derya Çavdar, Saraylı Muhtarı Abdulkadir Aktaş, Örcün Köyü Muhtarı Mustafa Uyar, Gölcük Atatürkçü Fikir Derneği Gölcük Şube Lideri Cemil Özbaş, Kocaeli Bisiklet Federasyonu Vilayet temsilcisi Mehmet Bozdemir, atletler, sportmen aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Merasimde dereceye giren atletlere mükafatları, Lider Sezer ve davetliler tarafından takdim edildi. 

 

GÖLCÜK İSMİNİ SPORTİF FAALİYETLERLE DUYURMAYA DEVAM EDECEK 

Törende konuşan Gölcük Belediye Lideri Ali Yıldırım Sezer, “Downhill Cup’ta dereceye giren tüm atletlerimizi tebrik ediyor, katılan tüm atletlerimize, yarış parkurunun hazırlanmasında büyük emeği olan Parkur Organizatörü Sayın Üzeyir Terzi’ye, Bisiklet Federasyonu Kocaeli Temsilcisi Sayın Mehmet Bozdemir’e, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Sayın Murat Aydoğdu’ya ve personellerimize teşekkür ediyorum. İlçemizin isminin sportif faaliyetlerle ülkemiz genelinde duyurulması için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen