Per. May 2nd, 2024


Kurulduğu günden bu yana Türk voleyboluna sayısız sportmen kazandıran ve ülkemizin en saygın altyapılarından birine sahip olan Eczacıbaşı Spor Kulübü altyapı ekipleri haftayı namağlup kapattı. Turuncu beyazlılar; 2. Lig, Genç Grup, Yıldız A Kadro, Yıldız B Grup, Küçük Kadro ve Midi Takım’da şu ana kadar yaptığı tüm maçları kazandı.

Geleceğin atletlerini yetiştiren Eczacıbaşı Spor Kulübü altyapı grupları tepe yolunda emin adımlarla ilerliyor. 2. Lig’de uğraş eden Eczacıbaşı B Takım’ı, deplasmanda Beylikdüzü Voleybol’u 3-0 yendi. 

C Kümesinde yoluna devam eden Eczacıbaşı Genç Kadro ise Milan Atletik’i 3-0 ile geçti. Yıldız A Grup ÜNSPED’i 3-0 yenerken, Yıldız B Grup konutunda oynadığı Tuzla Rekor maçını 3-1 kazandı. Küçük Kızlar’da Fenerbahçe’yi 3-0 ile geçen Eczacıbaşı Spor Kulübünde Midi Kadro İstanbul BBSK’yı 3-0 yendi.

Eczacıbaşı 2.Lig Grubu, 22 Ekim Pazar günü, saat 15:00’te Sarıyer Belediyespor’la karşılaşacak. Çaba, TVF 50. Yıl Deniz Esinduy Voleybol Salonu’nda oynanırken, TVF Voleybol TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen