Per. May 2nd, 2024


Her biri branşında uzman antrenörler rehberliğinde profesyonel sportmenler yetiştiren, Olimpiyat, Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarına hazırlayan Kağıtspor Kulübü’nün fevkalâde genel heyeti SEKASEM’de gerçekleşti. Genel şurada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulüp Başkanlığına İbrahim Erçin seçildi. Yeni idare şurası ve kontrol şurası üye seçimlerinin de yapıldığı genel şurada Ali Yeşildal vazifesi İbrahim Erçin’e teslim etti. 

 

SPOR KENTİ KOCAELİ 

Kağıtspor Kulübü Başkanlığına seçilen İbrahim Erçin, yeni devirde Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın’ın gelecek kuşaklarımıza hizmet için her platformda tabir ettiği maksat ve emellerin gerçekleştirilmesi için, tüm Kağıtspor ailesi olarak çaba edeceklerini söyledi. Erçin, “Spor Kenti Kocaeli vizyonuna uygun olarak okullarımız, üniversitelerimiz, spor okulları, mahalle spor kulüpleri iş birliğinde daima birlikte amatör spor ve sportmenlerin gelişimini sağlayacağız. Kocaeli’nin sportmen yetiştirme merkezi olmasına yönelik yapılandırma çalışmalarında etkin olarak yer alıyoruz’’ dedi.

 

YENİ İDARE HEYETİ BELİRLENDİ

Toplantıda idare şurası üyeleriyle kontrol şurası delegelerinin seçimleri yapıldı. Genel konsey sonucunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Derneği İdare Konseyi asıl listesi şu formda belirlendi; Kulüp Lideri: İbrahim Erçin, İdare Şurası: Fatih Özkaraaslan, Galip Şentürk, Erhan Öztürk, Ali Bilgi, Alparslan Arslan, Murat Sandalcı, Sezer Ceyhan, Ramazan Kocabıyık, Mehmet Demirel, Burhan Zeydal.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen