Per. May 2nd, 2024


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin fiyatsız spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri’nde (ASFİM) yeni devir kurs kayıtları başladı. Kurslar için 31 Ekim’e kadar online kayıt yapılacak, dersler ise 1 Kasım’da başlayacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ASFİM, vatandaşları sağlıklı ve hareketli hayatla buluşturmaya devam ediyor. ASFİM’in fiyatsız spor hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların yeni periyot kayıtları için 16 -31 Ekim tarihleri ortasında internet adresinden müracaat yapmaları gerekiyor.

 

REFORMER, PİLATES VE FİTNESS

ASFİM kursları 1 Kasım’da başlayacak. Profesyonel eğitmenler eşliğinde fiyatsız spor yapma imkânı sunan ASFİM’lerde vatandaşlar için fitness, step-aerobik, pilates, wellness reformer, zumba, çocuklar için temel cimnastik dersleri ve parkinson hastaları için de idman kursları verilecek.

 

İLERİ YAŞ İÇİN ANTRENMAN KURSU

ASFİM’de ayrıyeten ’ileri yaş için egzersiz’ kursu ile 60 yaş üstü vatandaşlar için özel çalışma programıyla formda kalmalarını sağlayacak. ASFİM yaz kurslarında bayanlara özel savunma sanatı eğitimi de verilecek. ASFİM’in kurslarından fiyatsız faydalanmak isteyen vatandaşlar, 31 Ekim’e kadar www.genclikspor.antalya.bel.tr adresinden online olarak müracaat yapabilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen