Sal. Nis 30th, 2024


23 Yetenek Derneği’nin büyük gençlik buluşması “Zirve 23”, 13 Ekim Cuma günü Ülker Sports Arena’da düzenlenecek. Tüm Türkiye’den 5 bin gencin yanı sıra çok sayıda davetliyi ağırlayacak Tepe 23’ün bu yılki teması “Geleceğe Adım At”.

23 Yetenek Derneği’nin büyük gençlik buluşması “Zirve 23”, 13 Ekim Cuma günü Ülker Sports Arena’da düzenlenecek. Farklı bölümlerden ve uzmanlık alanlarından seçkin konuklar, 34 bini aşkın müracaat içinden seçilen 5 bin üniversite öğrencisi ile çeşitli kuruluş ve tertiplerden 500 özel davetlinin bir ortaya geleceği Tepe 23’ün bu yılki teması “Geleceğe Adım At” olarak belirlendi. 

23 Yetenek Derneği Yönetim Konseyi Başkanı Çağrı Yıldız“Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına adım atarken geleceğimize katkı sunacak tesirli önderleri, ilham veren kıssaları, hayallerini aksiyona dönüştüren girişimcileri ve yürekle harekete geçen gençleri Tepe 23’te bir ortaya getirmek için” çalıştıklarını belirtti. Yıldız, iki yıldır düzenlenen ve iki yıl üst üste “Yılın En Güzel Zirvesi” seçilen Tepe 23’ün tesirini her geçen sene artırmayı, gençlere ve paydaşlara daha geniş iştirakle ulaşmayı başardıkları için memnuniyet duyduklarını tabir etti.

Üniversite öğrencilerinin ‘etki odaklı yetkinliklerini’ geliştirmek emeliyle 2 yıllık eşsiz bir program sunan 23’ün, gerçek tecrübeyi merkeze alan serüvenin birinci adımı kabul edilen Zirve 23’te konuşacak isimlerden kimileri şöyle:

Next Academy Kurucusu Levent Erden, Siemens AG Milletlerarası İdare Konseyi Lideri Jim Hagemann Snabe, Tarihçi Akademisyen Emrah Safa Gürkan, Socar Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, KMPG Türkiye CEO’su Murat Alsan, Trendyol Küme CEO’su Fazilet İnan, Teknoloji İrtibatçısı Sertaç Doğanay, Kale Holding İdare Heyeti Lideri Zeynep Bodur Okyay, Shazam Kurucusu ve CEO’su Chris Barton, Psikoterapist Mehmet Dinç, Swipeline Kurucusu Umut Yaka, Avane Cloud Kitchens Kurucusu Ahmet Orhon.

Zirve 23, ayrıyeten girişimcilerin ve üst seviye kurumsal yöneticilerin kendi kıssalarını paylaşacakları oturumlara da konut sahipliği yapacak.

Etkinlikteki konuşmalar; 23’ün, tesirli bir bireyin içselleştirmesi gereken yetkinlikler ve duygusal marifet setleri olduğuna inandığı 9 tema çerçevesinde şekillenecek. Oturumlara da ismini veren 9 tema şöyle: Belirsizlik, Kuşku, Merak, Tutku, Cüret, İstikrar, Huzur, Vicdan ve İhtilal.

“Zirve 23, bir serüvenin başlangıcı” 

“Büyük etkinlikler çoklukla bir projenin sonu olarak planlanır. Halbuki Tepe 23, bizim için serüvenimizin başlangıcı, birinci adımı” diyen 23 Yetenek Derneği Yönetim Konseyi Başkanı Çağrı Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü: 

“13 Ekim’deki büyük buluşmamızın akabinde, her yıl olduğu üzere, gençleri farklı kademelerden geçecekleri bir süreç bekliyor. Tüm kademeleri muvaffakiyetle geçen yaklaşık 100 genç, ‘23’lü olarak 2 yıllık programa katılmaya hak kazanıyor. Böylelikle; Akademi 23, Atölye 23, Toplumsal Teşebbüs Hızlandırma Programı ve 23 Eğitimleri üzere farklı içeriklerle sunulan 23 programında yer alıyorlar. Birinci seneyi muvaffakiyetle tamamlayan 23’lüler, 23’ün toplumsal tesir odaklı projelerinde misyon alarak yetkinliklerini gerçek deneyimler edinerek geliştirme fırsatı yakalıyorlar. Ferdî gelişimimizde kritik kıymet taşıyan 20’li yaşlarda; 23, gençlere sunduğu faaliyetlerini ebediyen gerçek deneyim ile birleştirerek bir serüvene dönüştürüyor. 23’lüler şahsen saha seyahatlerine katılıyor, ekip arkadaşlarıyla birlikte sorun çözdükleri çalışmaların kesimi oluyor, kendi teşebbüslerini oluşturuyor ve kanılarını açıklıkla ortaya koydukları paylaşım çemberlerinde buluşuyorlar.”

Gençlerin bünyesinde yer aldıkları kurum ve kuruluşlara olduğu kadar, kendilerine ve etraflarına de yarar sağladıkları bir hayat stiline hazırlandıkları serüvende onlara dayanak olan 23; iştirakçilerini, geleceğe adım atmak üzere Tepe 23’e bekliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen