Cum. May 3rd, 2024


Akbank’ın ana sponsor olarak desteklediği ve Türkiye’nin dış ticaret ve ihracat finansmanı alanında önde gelen etkinliklerinden biri olan GTR Türkiye 2023 Konferansı 11 Ekim’de, Fairmont Quasar Hotel İstanbul’da gerçekleşti. Konferans, çok uluslu kurumlar, Türkiye’den şirketler, bankacılar, fintech’ler ve yatırımcılar üzere çeşitli iştirakçileri bir ortaya getirerek finans ve ticaret bölümü için değerli bir buluşma noktası oldu. 

 

GTR Türkiye 2023, global ticaret trendleri, stratejik finansal öncelikler ve alternatifler, Türkiye’nin ekonomik büyümesine katkı sağlayan fırsatlar, ticaret koridorları ve dijitalleşme üzere bahisleri ele alan bir dizi etkileyici panele konut sahipliği yaptı. Konferansta Akbanklı önderler de konuşmacı olarak yer alarak bu kritik alandaki Akbank tecrübesini paylaştı.  

 

Dış ticaret finansmanında dijitalleşme konusunda şimdiki gelişmelerin konuşulduğu panelde görüşlerini paylaşan Akbank Nakit İdaresi ve Dış Ticaret Kısım Lideri Mehtap Yılmaz “Günümüzde süratle değişen muhtaçlıkları karşılamak için süratli, inovatif ödeme ve ticaret tahlillerine muhtaçlık var.  Nakit idaresi ve dış ticaret finansmanı, yapay zeka, blockchain, üzere yeni teknolojilerin uygulanabileceği en düzgün alanlardan biri. Bu nedenle bankalar, fintech’ler, şirketler, düzenleyici kurumlar ve ticaret ekosistemindeki ilgili tüm taraflar dış ticaretin finansmanının dijitalleştirilmesi konusunda birlikte çalışmaya devam etmeli. Biz de Akbank olarak dijitalizasyon stratejimiz kapsamında müşterilerimizi inovatif eser ve hizmetlerle desteklemeye devam ediyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen