Paz. Nis 28th, 2024

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü; Kocaeli’de içilebilir suyu, kaynağından başlayıp musluktan akana kadar her evresinin takibini büyük bir titizlikle gerçekleştiriyor. İSU Genel Müdürü Ali Sıhhat, Kocaelilerin suyunu gönül rahatlığıyla musluktan içebileceğini tabir ederek yapılan tüm yatırım ve hizmetleri “Kocaeli’de Su Musluktan İçilir” prensibiyle gerçekleştirdiklerini söyledi.

KOCAELİ’NİN HER NOKTASINDA ALTYAPI ÇALIŞMASI
Kocaeli’nin her noktasında altyapı çalışmalarını sürdüren İSU Genel Müdürlüğü, altyapıda gerçekleştirdiği çağa uygun, son teknolojiyle bütünleşmiş altyapı atakları gerçekleştiriyor. Yaptığı çalışmalarla Kocaeli’de kaliteli işletmecilik anlayışıyla hizmet veren İSU, örnek birçok yatırım ile sağlıklı ve kaliteli içme suyunu abonelerine kesintisiz sağlıyor.

“SUYUN KALİTESİNİ KORUYORUZ”
İSU Genel Müdürü Ali Sıhhat, Kocaeli’de suyun kalitesini korumak için birçok çalışma gerçekleştirdiklerini söz ederek: “şu anda 12 bin 871 kilometre uzunluğunda içme suyu sınırı işletiyoruz. Bununla birlikte toplam 462 bin 656 metreküplük kapasiteli 679 adet içme suyu deposu, günlük içme suyu arıtma kapasitesi 488 bin 941 metreküp olan 13 adet içme suyu arıtma tesisi ile Kocaeli halkına çağdaş ve sürdürülebilir işletmecilik anlayışıyla aralıksız hizmet veriyoruz.” dedi.

“MUSLUKTAN AKAN SUYU TERTİPLİ OLARAK DENETİM EDİYORUZ”
Musluktan akan içme suyunun kalitesini sıkı bir formda denetim ettiklerini tabir eden Genel Müdür Ali Sıhhat: “Her ay sistemli olarak Kocaeli genelinde su tahlili yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sıhhati kelam konusu olunca bu sorumlulukla musluklardan akan suyun itimatla içilebilirliğini denetim altında tutmak hedefiyle her ay nizamlı olarak 12 ilçenin 374 farklı noktasından rastgele seçilen abone musluklarından 1.000 adet numune ile ulusal ve memleketler arası geçerlilik patentine sahip Merkez Laboratuvarımızda 270 parametrede kalitesini denetim ederek suyumuzu garanti altına alıyoruz.” diye konuştu.

“MUSLUKTAN AKAN SUYU GÖNÜL RAHATLIĞIYLA İÇEBİLİRSİNİZ”
Almış olduğu bu sorumluluğu hakkıyla yerine getirdiklerini tabir eden İSU Genel Müdürü Ali Sıhhat: “Kocaeli Büyükşehir Belediye Liderimiz Sayın Tahir Büyükakın’ın öncülüğünde ‘Mutlu Kent Kocaeli’ için kaliteli altyapı ve kesintisiz hizmet anlayışıyla yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Kaliteli su hizmetimizi vatandaşlarımızın musluğundan akana kadar devam ettiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz kaliteli işletmecilik anlayışıyla Kocaeli halkına sağlıklı ve pak içme suyunun her vakit erişilebilir olduğunu gösteriyoruz. ‘Kocaeli’de Su Musluktan İçilir’ sloganımızla vatandaşlarımızı; musluklarından akan suyu, gönül rahatlığı ve inançla içmeye davet ediyorum.” diyerek kelamlarını tamamladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen