Pts. May 6th, 2024


Çankaya Belediyesinin gençlere yönelik eğitim hizmeti “Kampüs Mahallede” kursları yeni periyoda “merhaba” diyecek. Gençlerin birçok farklı alanda fiyatsız eğitim alabileceği kursların kayıtları 2 Ekim’de başlıyor.

 

Eğitim alanında yaptığı çalışmalarla gençleri destekleyen Çankaya Belediyesi, Kampüs Mahallede projesi ile lisan kursları, şahsî gelişim ve eğitim, müzik ve şov sanatları, sanat ve tasarım alanlarında eğitim imkanı sağlıyor. İspanyolca, Almanca, Fransızca, İngilizce, Rusça, Korece, diksiyon, soğuk seramik, gitar, bağlama ve perküsyon kurslarına 18-29 yaş ortası gençler katılabilecek. Kayıt için 2 Ekim-13 Ekim 2023 tarihleri arasında kursların verildiği Emek, Maltepe ve 100. Yıl Çankaya Konutlarına kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraf ile başvurmak kâfi olacak. 

 

GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Çankayalı gençlere yönelik çok istikametli hizmetlere ehemmiyet verdiklerini belirten Çankaya Belediye Lideri Alper Taşdelen, gençlere kolaylık sağlayacak ve katkı sunacak hizmetleri sürdüreceklerini söyledi. Lider Taşdelen, “ Gençlerimizin ders çalışabilecekleri belediyemize ilişkin kütüphanelerimiz, 100. Yıl Çankaya Evimizdeki fiyatsız çamaşırhanemiz, bilhassa kış aylarında yerleşke önlerindeki sıcak çorba ikramımız ile her vakit gençlerimizin yanında oluyoruz olmaya da devam edeceğiz. Ayrıyeten LGS ve YKS imtihanlarına fiyatsız hazırlık kurslarımızı da sürdürüyoruz” diye konuştu. Taşdelen, Ankara’ya tahsil için gelen gençlere ‘hoş geldiniz’ diyerek, tüm gençleri fiyatsız kurslarımızdan yararlanmaya davet etti. 

 

KURSLAR ÜCRETSİZ

Gençler, hafta içi akşam ve hafta sonu, yaş kümelerine uygun olarak oluşturulacak dersliklerde, eğitimlerine ve kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak kurslardan fiyatsız yararlanacak.  Ayrıntılar için Gençlik Biriminin 458 89 00/ 1841 numaralı telefonlarından bilgi alınabilecek.  Emek, Maltepe ve 100. Yıl Çankaya Meskenlerine müracaat yapılabilecek kursun ayrıntıları ise şöyle:

 

Emek Çankaya Konutu: 0 312 215 46 76
Rusça A1
Fransızca A1
Almanca A1
İngilizce A1
Korece

Soğuk Seramik

Maltepe Çankaya Konutu: 0 312 230 80 42
Rusça A1
Almanca A1
İspanyolca A1
Diksiyon
Fransızca A1

İngilizce A1

100.Yıl Çankaya Meskeni: 0312 458 89 00/1849

Fransızca A1 
Almanca A1
Almanca A2
İngilizce B1

Rusça A1

Gitar

Bağlama

Perküsyon

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen