Cts. Nis 27th, 2024


Her yaştan vatandaşı sağlıklı ve faal bir hayat için spor yapmaya teşvik eden Karşıyaka Belediyesi, sabah sporunu kapalı alanlara taşıdı.

Yaz aylarında Karşıyakalı yurttaşların iştirakiyle açık havada gerçekleştirilen ‘sabah aktiviteleri’ sonbaharın gelişiyle birlikte Belediye’ye bağlı spor salonlarında devam ediyor.

Karşıyaka Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, “Sağlıklı ve faal bir ömür için sporun ehemmiyetinin farkındayız ve bu şuurla kentimizde yaşayan her yaştan yurttaşımızı sporla buluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

 

MATINI AL GEL!

Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı spor salonlarında düzenlenen sabah sporu aktivitelerine, her yaştan Karşıyakalı yurttaş ağır bir iştirak gösteriyor. Belediye Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen aktivitelere bu dönem da hafta içi her gün Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu, 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu ve Muharrem Candaş Spor Salonu mesken sahipliği yapıyor. Aktiviteler saat 09.00’da başladıktan sonra yaklaşık bir saat sürüyor. Sabah aktivitelerinde uzman eğitmenler eşliğinde sabah sporu, yoga, pilates, tüm beden idmanı ve HİİT Cardio dersleri yapılıyor. ‘Matını al gel’ davetiyle düzenlenen fiyatsız etkinliklere tüm yurttaşlar katılabiliyor.

 

“KARŞIYAKA’DA SPOR, YERLEŞİK BİR KÜLTÜRDÜR”

Her yaştan Karşıyakalıları sabah aktivitelerine davet eden Karşıyaka Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay “Karşıyaka’da spor yapmak yerleşmiş bir kültürdür. Sağlıklı ve faal bir hayat için sporun değerinin farkındayız ve bu şuurla kentimizde yaşayan her yaştan yurttaşımızı sporla buluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Güne hem zinde hem de keyifli bir başlangıç yapmak isteyen herkesi etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen