Cts. Nis 27th, 2024


Kaspersky, 2023 SoftwareReviews’ Endpoint Protection Veri Quadrant ödüllerinde Başkan seçildi

Kaspersky, kurumsal yazılım pazarı için derinlemesine müşteri verisi ve içgörü kaynağı olan SoftwareReviews tarafından verilen Data Quadrant ödüllerinde önder seçildi. Kaspersky’nin uç nokta güvenliğine yönelik çok katmanlı güvenlik eseri, kullanıcıların geri bildirimlerine dayanarak 95 Net Duygusal Ayak İzi toplam puanı aldı.

Ağustos 2023’te Kaspersky Endpoint Security for Business, müşteri dayanağı, eser tecrübesi ve tahlillerinin daima uygunlaştırılması hususlarında en yüksek puanları alarak 95 Net Duygusal Ayak İzi puanıyla Endpoint Protection Veri Quadrant raporunda Lider seçildi. Bu puan, BT ve iş dünyası profesyonellerinin bakış açısından eser sağlayıcıya ve eserine yönelik genel kullanıcı hissiyatının bir göstergesi niteliğinde. Tıpkı vakitte kullanıcıların yüzde 90’ı bu eseri tavsiye etme olasılıklarının yüksek olduğunu paylaştı.

Kaspersky Endpoint Security for Business, işletmeler için bir numaralı tehdit olan fidye yazılımlarına karşı otomatik tedbire sağlıyor. Eserin çok katmanlı muhafaza yaklaşımı, makine tahsili tabanlı teknolojiler ve global olarak edinilen tehdit istihbaratından oluşan bir yığına dayanıyor. Kaspersky Endpoint Security for Business, evrak tabanlı ve belgesiz taarruzları, istismarları, rootkit’leri ve öteki birçok tehdidi kapsıyor. Böylelikle müşteriler işletmelerinin güvenliğinden büsbütün emin olabiliyor.

Kaspersky Kıdemli Küresel Eser Pazarlama Müdürü Oleg Gorobets, şunları söyledi: “SoftwareReviews’ın Veri Quadrant raporunda Önder olarak gösterilmekten onur duyuyoruz. Yeni tehditlere karşı koymak için eserlerimizi daima geliştiriyoruz, böylelikle müşterilerimize her gün muhtaçlık duydukları güvenlik takviyesini sunuyoruz. Organik olarak yerleşik EDR fonksiyonelliği ve XDR çerçevemize mahallî entegrasyon ile Kaspersky Endpoint Security for Business, en geniş siber tehdit yelpazesine karşı kapsamlı muhafaza sağlıyor, sistemleri sertleştirme yoluyla taarruzlara karşı hassaslığı azaltmaya yardımcı oluyor ve tesirli tehdit tespiti, müdahalesi ve araştırması için gereken temel yetenekleri sağlıyor. Müşterilerimizin çözümümüzü seçtiğini, takdir ettiğini ve tavsiye ettiğini bilmekten memnunluk duyuyoruz. Bu eforlarımız için en âlâ ödüldür.”

SoftwareReviews’ın Veri Quadrant Mükafatları her yıl BT ve iş dünyası profesyonelleri tarafından bedellendirilen teknoloji pazarındaki seçkin yazılım sağlayıcılarını ödüllendiriyor. Eser sağlayıcılar, Net Duygusal Ayak İzi olarak isimlendirilen duygusal reaksiyon derecelendirmeleriyle sonuçlanmak üzere bir ortaya getirilen yazılım yetenekleri, eser özellikleri, tavsiye etme mümkünlüğü ve eser sağlayıcı tecrübesi genelinde kullanıcı memnuniyeti puanları alıyorlar. Yazılım sağlayıcısının Veri Quadrant üzerindeki yerleşimi, kategorizasyonunun yanı sıra göreli sıralamasını da gösteriyor. Yayınlanan bilgiler gerçek son kullanıcılardan toplanıyor ve titizlikle doğrulanıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen