Çar. May 15th, 2024


Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman, Mescitler ve Din Vazifelileri Haftası münasebetiyle din görevlileriyle bir ortaya gelmesi sonrasında Camii ve Kur’an Kursları Dernek Liderleri ile bir ortaya geldi. 

 

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Başkan Kocaman’ın mesken sahipliğinde Antik Köfte Restoran’ta düzenlenen programa İlçe Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan, camii ve Kur’an Kursu Dernek Liderleri katıldı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti sonrasında Filistin halkı ve şehitlerimiz için dua edilen programda konuşan İlçe Müftüsü Bayraktutan “Camiler Allah’ın konutlarıdır. Oraya gelen herkes Allah’ın konuğudur. Bizlerde mescitlerimizde en uygun halde hizmet etmekteyiz. Kartepe Belediye Liderimiz bizlere çok takviye vermektedir, kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

FİLİSTİN İÇİN DUA

Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman “Camilerimiz kutsallarımız. Maneviyatımızın en kıymetli en değerli yeri. Kuran kurslarımız evlatlarımızın hoş ahlaki kıymetlerini, dinini, düzgünlüğü, saygıyı öğrendiği çocuklarımızın yetişmesinde değerli yerlerimiz. Tüm imkanlarımızla daha uygun koşullarda hizmet sunulması için a’dan z’ye tüm ihtiyaçlarınızla bugüne kadar olduğu üzere her vakit takviye olmaya devam edeceğiz. Evlatlarımıza kattığınız paha için emekleriniz için Allah hepinizden razı olsun. ortak dualarımızdır ki ulu Rabbim Filistin’de ki din kardeşlerimizin uğradığı vahşeti bir an evvel sona erdirsin, Filistin halkını bağımsızlığına, huzura, can güvenliğine kavuştursun İnşallah ” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen