Çar. May 1st, 2024


2015 yılından itibaren kutlanan Muhtarlar Günü münasebetiyle Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepeli Muhtarlarla Kartepe Kahvaltı Evi’nde bir ortaya geldi. Kartepe Muhtarlar Derneği Lideri Hüseyin Türker’in Lider Kocaman’a bu özel günde bir ortaya geldikleri için teşekkür etti.

 

KOCAMAN’DAN TEPKİ

İsrail tarafından Filisten’e yönelik yapılan taarruzlara reaksiyon gösteren Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman, “İsrail tarafından yapılan hücum bir terör atağıdır. İçerisinde bayanların, çocukların, temiz sivillerin olduğu bir hastaneyi vurmak, İsrail’in en temel insani kıymetlerden mahrum akınlarının son örneğidir. Yaşananlar kabul edilemez bir insanlık kabahatidir. Rabbimden tüm Filistin şehitlerimize rahmet diliyorum” dedi.    

 

200 MİLYAR TL’LİK YATIRIM

Sözlerine metro muştusu ile devam eden Lider Kocaman, “Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Körfez Yarımca- Kartepe Metro Çizgisi Projesi’ni onayladı. Körfez, Derince, İzmit ve Kartepe’de metronun geçeceği yerler ve istasyonlar muhakkak olurken, ulaşım çok rahatlayacaktır. 200 Milyar TL’lik bir yatırımdır. Vatandaşlarımıza hizmet yolunda her vakit omuz omuza çalıştığımız, lokal demokrasinin mihenk taşı muhtarlarımızla Muhtarlar Günü vesilesiyle bir ortaya geldik. Kartepe’mizin vefakâr muhtarlarına yürek dolusu teşekkür ediyor; 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

10 BİN METRE KARE KRİZ MERKEZİ

Kartepe’nin doğal hoşluklarını koruyoruz diyen Lider Kocaman “Kartepe’nin kent merkezine temas yollarını tamamladık. Kartepe’nin ticareti noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Ek Hizmet Binası’nın imali tamamlandı. Burası yalnızca belediye için değildir. Karşısında AFAD, hava limanı bulunmaktadır. 10 bin metre kare kriz idare alanı oluşturuldu. Kartepe’miz her yapılan yatırımla güçlenmektedir” açıklamasında bulundu.

 

İLÇEMİZ ÜST LİGE ÇIKACAK

Uluslararası Fuar Merkezi’nin üretim çalışmaları devam ediyor diyen Lider Kocaman, “Teleferik Projesi’nin tamamlanması ile Kartepemiz bir üst lige çıkacaktır. Yapılan yatırımlarla Kartepemiz gelişiyor, kalkınıyor. Teleferik, metro üzere büyük projelerimizle Kartepe’nin ismi daha güçlü ve daha bilinir olacaktır. Bu da turizm iktisadından alınan hissesi arttıracaktır. Gelişen Kartepemiz, kazanan Kartepeli hemşehrilerimiz olacak” dedi. Program sonunda Filistin şehitleri için dua edildi.    

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen