Per. Nis 25th, 2024


Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri, güz devrine merkez ve ilçelerdeki kurs merkezlerinde yüz yüze ve uzaktan eğitimlerle başladı. Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, KOMEK’in güz devrinde yeni bir rekora daha imza atarak 85 bin kursiyerle eğitimlere başladığını belirterek, ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde (ASEM) yeni periyot heyecanı başladı.

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, KOMEK ve ASEM’lerden eğitim alan kursiyerlerin, mesleksel bilgi ve deneyimin yanında hem aile bütçelerine hem de ulusal iktisada katkı sağladıklarını vurguladı.

Konya merkezde ve ilçelerde 80 kurs merkezinde 725 farklı branş ile yeni devir heyecanının başladığını kaydeden Lider Altay, “KOMEK yeni devirde yeni bir rekora daha imza atarak 85 bin kursiyerle eğitimlere başladı. Konyamızın markası haline gelen KOMEK, her periyot eğitimlerine yenilik ve yenilik katarak birbirinden farklı branşlarla hizmet kalitesini artırıyor. KOMEK ve ASEM’lerimize teveccüh gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni devrin güzel olmasını diliyor, tüm kursiyerlerimize ve eğitmenlerimize muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

KUZEM 9 BİN KURSİYERLE EĞİTİMLE BAŞLADI

Yüz yüze eğitimlerin yanında KOMEK Uzaktan Eğitim Merkezi (KUZEM) dersleri de bu periyot 9 bin kursiyer ile eğitimlerine başladı. KUZEM yeni periyotta; Laravel Eğitimi, Yapay Zeka Eğitimi, Görgü Kuralları ve Zarafet Eğitimi, Empati ve Bağlantı Eğitimi, İkna Teknikleri Eğitimi, Şahsî İmaj ve Profesyonel Duruş Eğitimi, Konsantrasyon Eğitimi, Memnun ve Başarılı Çocuk Yetiştirme Sanatı eğitimleri verecek. KUZEM öte yandan klasik eğitimden yararlanamayan ve kurs merkezi binalarına gitmekte zorluk yaşayan engelli bireyler için de Web Tasarımı ve Engelli Bireyler İçin Davet Merkezi Elemanı eğitimleri de düzenliyor.

YURT İÇİNDEN VE YURT DIŞINDAN KURSİYERLER KATILIYOR

KOMEK, kayıt olamayan, kontenjanlardan faydalanamayan vatandaşları da unutmadı. “kuzem.org” sitesinde hayata geçirilen interaktif eğitim metodu baz alınarak hazırlanan eğitim görüntüleri kursiyerlerin istifadesine sunuluyor. Hâlihazırda ülkemizin pek çok farklı kentinden ve Fransa, Almanya, Irak ve Çin üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden kursiyerlerin kayıtlı olduğu KUZEM, vakit ve yer sınırlaması olmadan onlarca farklı branşta daima güncellenerek hizmet vermeye devam ediyor.

KURSİYERLERE SAĞLIKLI HAYATIN KAPALARINI AÇILIYOR

Mesleki eğitimler ile birlikte kursiyerlere sağlıklı bir ömür da sunan KOMEK, spor salonlarında; step-aerobik-zumba derslerinin yanında diyetisyen hizmetleri ile sıhhat konusunda da dayanak veriyor. Ayrıyeten havuz, sauna ve buhar odaları da kayıt yaptıran kursiyerlerin istifadesine sunuluyor.

GENÇ KOMEK ATÖLYE, DAR’UL HUFFAZ, TİSA VE GENÇ MUHARRİRLER AKADEMİSİ

Öte yandan vatandaşlar, KOMEK bünyesinde ön hazırlık süreçleri devam eden Genç KOMEK Atölye, Dar’ul Huffaz, TİSA ve Genç Muharrirler Akademisi üzere kayıtları başlayacak farklı alanlar için yapılacak duyuruları da KOMEK’in toplumsal medya hesaplarından ve komek.org.tr adresi üzerinden takip edebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen