Cts. May 18th, 2024


Küçükçekmece Belediyesi, ilçede kayıtlı muhtaçlık sahibi öğrencilere kırtasiye takviyesi başlattı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen kırtasiye yardımları kapsamında  ilçede muhtaçlık sahibi olduğu tespit edilen 3 bin öğrenciye, kırtasiye materyali dolu çanta armağan edildi. 

Eğitimde fırsat eşitliği unsuru ile çalışmalarını sürdüren Küçükçekmece Belediyesi, her yıl öğrencilere sağladığı kırtasiye materyali takviyesini bu yılda sürdürüyor. İlçede 1000 ilkokul, 2000 ortaokul ve lise olmak üzere toplam 3000 öğrenciye kırtasiye seti dağıtıldı. 

Kırtasiye setinin içerisinde; çanta, kalem kutusu, makas, kurşun kalem, suluboya, defter, silgi, kalemtıraş ve cetvel seti üzere öğrencilerin temel gereksinimi olan eserler bulunuyor.

Kemal Çebi: Öğrencilerimiz ve ailelerimizin her vakit yanındayız

2023-2024 eğitim -öğretim yılında tüm öğrencilere muvaffakiyetler dileyen Küçükçekmece Belediye Lideri Kemal Çebi, ‘’ Geleceğimiz, yarınlarımız ve ümidimiz olan çocuklarımızın sağlıklı ve eksiksiz bir formda eğitim almaları en öncelikli konularımızın başında geliyor. Bu çerçevede eğitimde fırsat eşitliği prensibini göz önünde bulundurarak, eğitim yatırımlarımıza devam ediyoruz.  Bu yardımı sahiden gereksinim sahibi olduğunu tespit ettiğimiz ailelerin çocuklarına veriyoruz. Başvuran vatandaşlarımız Toplumsal Yardım İşleri Müdürlüğünde vazife yapan yetkili çalışanlar tarafından inceleniyor ve buna nazaran gerçek muhtaçlık sahipleri belirleniyor. İmkânı olmayan Küçükçekmeceli öğrencilerimiz ve ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen