Paz. May 26th, 2024


Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Lideri Numan Kurtulmuş, vilayetimizdeki temasları kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti. TBMM Lideri Kurtulmuş, Büyükşehir hizmet binası önünde Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcıları Sadık Uysal, Gökmen Mengüç, Hasan Aydınlık, Ali Haydar Bulut, iştiraklerin genel müdürleri ve daire liderleri tarafından karşılandı. TBMM Lideri Kurtulmuş’a Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Vilayet Lideri Şahin Talus, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Vilayet Bayan Kolları Lideri Yasemin Özdemir, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker eşlik etti.  

 

HİZMETLERLE İLGİLİ BİLGİ AKTARDI

Kocaeli’deki temasları çerçevesinde Büyükşehir’e konuk olan TBMM Lideri Kurtulmuş, zabıta merasim mangasını selamladıktan sonra başkanlık makamına çıktı. Lider Büyükakın, burada TBMM Lideri Kurtulmuş’a kendisini Kocaeli’de ağırlamaktan duydukları memnuniyeti tabir etti. Büyükşehir’in Kocaeli’de hayatın her alanında sayısız hizmetler ürettiğini tabir eden Lider Büyükakın, yapılan projelerle ilgili bilgi aktardı. Büyükşehir’in toplumsal belediyecilik alanında yaptığı çalışmaları anlatan, bilhassa pandemi sürecinde esnaftan çiftçiye kadar salgından etkilenen her bölüme verilen takviyelerden kelam eden Lider Büyükakın, belediyenin mali yapısında alınan önlemler ve gelinen noktayı da tabir etti.

 

KUZEY METRO SINIRI MÜJDE OLDU

Hayata geçirilen örnek projeleri görseller üzerinden TBMM Lideri Kurtulmuş’a anlatan Lider Büyükakın, Türkiye’nin en büyük etraf projesi İzmit Körfezi Taban Çamuru Paklığı, turizmde Kocaeli’ni bir üst lige taşıyacak Kartepe Teleferik Projesi ile Cedit, Barbaros, Gölcük, Dilovası üzere farklı alanlarda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ve muhtemel bir zelzeleye hazırlıklı olmak ismine yapılan çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgi aktardı. Lider Büyükakın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan “Kocaeli Kuzey Hafif Raylı Sistem Hattı”nın Kocaeli için büyük bir müjde manası taşıdığını da vurguladı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen