Paz. Nis 28th, 2024


Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, Konya’da oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri Küme Maçında Letonya’yı 4-0 yenerek 2024’te Almanya’da düzenlenecek şampiyonaya gitmeye hak kazanan A Ulusal Futbol Ekibimizi ve gruba büyük dayanak veren Konyalı taraftarları tebrik etti.

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, Letonya’yı 4-0 yenerek ülkemize büyük gurur yaşatan A Ulusal Futbol Kadromuzu ve Konyalı taraftarları kutladı.

A Ulusal Ekibin 2015 yılının Ekim ayında Avrupa Futbol Şampiyonası küme eleme maçlarında İzlanda’yı Konya’da 1-0 yenerek 2016’da Fransa’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’na Konya’dan gittiğini anımsatan Lider Altay, “Yine bir Ekim ayında bu sefer Letonya’yı 4-0 üzere farklı bir skorla mağlup ederek Almanya’daki EURO 2024’e Konya’dan gidiyoruz. Ulusal Ekibimizin son yıllarda tarihî anları Konya’da yaşıyor olması kentimiz için büyük bir gurur vesilesi” diye konuştu.

Milli Kadronun Konya’daki zaferlerine bir yenisini daha eklemesinden kent olarak büyük gurur duyduklarını belirten Lider Altay, “Konyamızda tarih yazan ‘Bizim Çocukları’ gönülden alkışlıyor, bize bu büyük memnunluğu yaşattıkları için can-ı gönülden teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de stadı dolduran ve son ana kadar bir an bile susmayan Konyalı sporseverlere. Harika bir atmosfer oluşturarak performanslarıyla bu gurur akşamına büyük renk kattılar. Almanya EURO 2024’te Ulusal Grubumuzun bu gayret azmiyle başarılı olacaklarına kuşkum yok. Konya’da daha birçok zaferler kazanmayı temenni ediyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen