Pts. May 6th, 2024


Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık, ilçede üretimi devam eden gündüz çocuk bakımevlerini inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Her mahalleye bir kreş sözünün kısa müddette hayata geçirileceğini tabir eden Lider Çalık, “Biz evlatlarımız için çalışan bir mahallî idareyiz. Evlatlarımızın huzur içinde vakit geçirip eşit şartlarda eğitim göreceği kreşlerimizi Cumhuriyet’imizin 100 yılına yakışır biçimde hizmete alacağız” diye konuştu.

Kadınlar ve çocuklar için fırsat eşitliğini temel hizmet prensibi olarak kabul eden Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye yeni gündüz çocuk bakımevleri ve anne çocuk merkezleri kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda yapımı devam eden çocuk bakımevlerini ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık çalışmaları yerinde inceledi. Lider Çalık’a Beylikdüzü Belediyesi Lider Yardımcıları ve ünite müdürleri de eşlik etti. Gruplardan bilgi alan Lider Çalık, çalışmaların kısa müddette bitirilerek hizmete başlaması talimatını verdi.

“Kreşlerimizi Cumhuriyet’imizin 100 yılına yakışır biçimde hizmete alacağız”

Barış Mahallesi, Kavaklı Mahallesi ve Dereağzı Mahallesi’nde bitme kademesine gelen çocuk bakımevlerinin kısa müddette açılacağı muştusunu veren Lider Çalık, “4 tane kreşimizi daha hazır hale getiriyoruz. Çok kısa süre içinde öğrenci kayıtlarımız başlayacak ve Beylikdüzü Belediyesi olarak 8 kreşle hizmet vereceğiz. Biz evlatlarımız için çalışan bir lokal idareyiz. Ayrıyeten anne-çocuk merkezlerimiz de hazır hale gelmiş durumda. Evlatlarımızın huzur içinde vakit geçirip eşit koşullarda eğitim göreceği kreşlerimizi Cumhuriyet’imizin 100 yılına yakışır biçimde hizmete alacağız. Her mahalleye verdiğimiz kreş kelamımızı tek tek hayata geçirmiş olacağız” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen