Paz. May 19th, 2024


Nevşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran, “Bir ve birlikte olduğumuz sürece aşamayacağımız pürüz, varamayacağımız amaç yok. Vatandaşlarımızın itimadını boşa çıkarmayıp birlikte daha çok hoş hizmetlerin altına imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.

Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran, Bekdik Mahallesi TOKİ Konutlarında incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir ortaya geldi. Vatandaşların talep ve tekliflerini dinleyen Lider Savran, mahallede gerçekleştirilecek olan altyapı ve üstyapı çalışma alanlarını gezdi.

Son iki yılda gerçekleştirdikleri yatırımlarla mahallelerin birçok kıymetli altyapı ve üstyapı sorununu tahlile kavuşturarak mahallelere yeni ömür alanları kazandırdıklarını tabir eden Savran, bu süreçte verdikleri dayanaklardan ötürü vatandaşlara teşekkür etti. Savran, “Mahallelerimizdeki sıkıntıların tahlile kavuşturma noktasında daima olarak mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile istişare halinde olduk. Onların takviye, teklif ve görüşleri ile birlikte kıymetli hizmetleri gerçekleştirdik. Daha yapacak çok işimiz olduğuna inanıyor ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen