Cts. Nis 27th, 2024


Menderes Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Menderes meydan ve kaldırım düzenleme çalışmaları sona erdi.

Menderes Belediyesi tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dayanağıyla gerçekleşen Menderes meydan ve kaldırım düzenlemesi projesi sona erdi. Yapılan çalışma sonunda ilçe merkezi yeni ve modern yüzüne kavuştu. Atatürk Caddesi boyunca yapılan kaldırım ile ilçe meydanı yenileme çalışmalarının akabinde yakın vakitte asfaltlama çalışmaları gerçekleştirilecek.

Gecesi farklı gündüzü başka güzel

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda Atatürk Caddesi boyunca kaldırım taşları yenilendi. Çift renk kaldırım taşlarının kullanıldığı proje kapsamında ilçe meydanı da kaldırım taşlarıyla uyumlu hale getirildi. Meydan çalışmalarında ise Atatürk Anıtı yenilenirken, ışıklandırma çalışmaları ve peyzaj düzenlemesi gerçekleştirildi. Vatandaşların da keyifli vakit geçirmesi için meydana oturma alanları da yapıldı. Merkez kavşak ise akıllı kavşak olarak yine tasarlandı.

Menderes’e yakıştı

Menderes’te yenileme ve çağdaşlaştırma çalışmalarına sürat kazandırdıklarını kaydeden Menderes Belediye Lider V. Erkan Özkan, ‘’ İlçe merkezimizin çehresini değiştirecek meydan ve kaldırım düzenleme çalışmalarımızı tamamladık. Kent estetiğine uygun ve çağdaş mimariyle tasarladığımız projemiz Menderes’imize çok yakıştı. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında Atatürk Caddesi boyunca kaldırım yenileme ve meydan yenileme çalışmalarımızı tamamladık. Yeni yüzüyle ilçe meydanımız herkesin büyük beğenisini topladı. Sırada yol üretim çalışmalarımız var. Yakın zamanda asfaltlama çalışmalarımızı da başlatacağız. Menderes’imize hak ettiği hizmetleri sunmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu çalışmalarımızda bize takviye veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve takımına tüm Menderesli hemşehrilerim ismine teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen