Cts. Nis 27th, 2024


Menderes Belediyesi tarafından kurulacak çocuk korosu için kayıtlar başladı. Koroya katılmak isteyenler 31 Ekim tarihine kadar müracaat yapabilecekler.

Menderes Belediyesi Kültür ve Toplumsal İşler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Klaros Çocuk Korosu için kayıt periyodu başladı. Fiyatsız kurs için 8-15 yaş ortasındaki tüm çocuklar müracaat yapabilecek. Koroya son kayıt tarihi ise 31 Ekim olarak belirlendi.

Seçim yapılacak

Kayıtların tamamlanmasının akabinde koro şefi tarafından seçim yapılacak. Müzik kulağı olan ve uygun görülen çocukların belirlenmesi sonrası ise koro eğitimleri başlayacak.

Çocuklarımız için

Kültür sanat aktifliklerine kıymet verdiklerini söz eden Menderes Belediye Lider V. Erkan Özkan, ‘’ Menderes Belediyesi olarak kültür sanat çalışmalarımıza ağır şekilde devam ediyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda her yaş grubuna hitap eden hizmetlerimizi vatandaşlarımıza sunuyoruz. Kayıt sürecini başlattığımız Klaros Çocuk Korosuyla da 8-15 yaş ortasında ki çocuklarımızı müzikle buluşturmayı hedefledik. Tüm çocuklarımızı koromuza başvurmaya davet ediyorum.’’ dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen