Paz. Nis 28th, 2024


Muhtarlar Günü için düzenlenen merasimde ilçeye birlikte hizmet ettikleri Muhtarlara teşekkür eden Mustafakemalpaşa Belediye Lideri Mehmet Kanar,” Her muhtarlık başkanlık makamı, her muhtarımız bizim lider yardımcımız. Bedelli yol arkadaşlarımızla her zaman birlikteyiz, biriz” dedi

Mustafakemalpaşa’da idarede değerli rol oynayan muhtarlar unutulmadı. 19 Ekim Muhtarlar Günü Cumhurluk alanında düzenlenen özel merasim ile kutlandı. Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının akabinde, hürmet duruşu ve istiklal marşı okunması ile birlikte Muhtarlar Derneği İdaresi kürsü konuşmalarını gerçekleştirdi.

Muhtarlar Derneği Mustafakemalpaşa Şubesi Lideri İlhan Ökdem ve Mustafakemalpaşa Mahalle Muhtarları Derneği Lideri Mehmet Salih Kalınbacak, konuşmalarında ‘’Mustafakemalpaşa’mız için çalışacağız.’’ Vurgusu yaparak, Cumhurluk Alanına çelenk bıraktılar.

19 Ekim Muhtarlar Günü onuruna verilen yemekte konuşma yapan Mustafakemalpaşa Belediye Lideri Mehmet Kanar ’’ Muhtarlarımız, mahallelerimizin ve köylerimizin en yakın temsilcileri, onların emekleri olmadan, mahallî idare işleyişi eksik kalır. Toplumların sesi, sorunların çözücüleri, gereksinimlerin karşılayıcıları olan muhtarlarımız ile birlikte, mahallelerimizin gelişimi ve değişimi için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hep birlikte, daha güçlü, daha birlikte ve daha adil bir toplum inşa etmek için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. İdarenin kıymetli kesimi olan tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum.’’ Dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen