Pts. May 6th, 2024


Gölcük’te 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında merasim düzenlendi. Muhtarlar günlerine, Gölcük Belediye Lideri Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ederek başladı. Gölcük Muhtarlar Derneği Lideri Bilge Saral ve beraberindekiler ziyarette Lider Sezer’e kendilerine verdikleri dayanak için teşekkür ettiler. Nazik ziyaretleri için teşekkür eden Lider Sezer ise, “Gölcük’ün tüm mahallelerini temsil eden ve ilçemizde hemşehrilerimizin benimsedikleri şahıslar olan değerli muhtarlarımızla birlikte olmaktan, onlarla Gölcük’ün geleceği için çalışmaktan ötürü memnuniyetimi söz etmek isterim” dedi.

 

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNULDU

Muhtarlar Günü aktiflikleri daha sonra Anıtpark’ta gerçekleştirilen merasim ile devam etti. Merasime Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Lideri Ali Yıldırım Sezer, Muhtarlar Derneği Lideri Bilge Saral, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

MUHTARLAR İSRAİL’İN TAARRUZLARINI KINADI

Saygı duruşunun ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan merasimde Gölcük Muhtarlar Derneği Lideri Bilge Saral, Atatürk anıtına çelenk sundu. Günün mana ve ehemmiyetini belirten konuşmayı yapan Saral, İsrail’in Filistin halkına yönelik insanlık dışı hücumlarının bir an evvel sona ermesi gerektiğini söyleyerek, hücumları kınadıklarını lisana getirdi. Saral ayrıyeten kendilerine her vakit takviye olan Gölcük Belediye Lideri Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür etti. 

 

BAŞKAN SEZER’DEN MUHTARLARLA İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

Törenin akabinde Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin ve Belediye Lideri Ali Yıldırım Sezer, Değirmendere Yalı Evleri’nde muhtarlarla bir ortaya geldiler. Birliktelikte Lider Sezer, muhtarlarla; mahallelerden gelen talep gereksinimler noktasında, dün olduğu üzere gelecekte de mesai mefhumu gözetmeksizin diyalog halinde olacaklarını vurgulayarak, bir kere daha Muhtarlar Günleri’ni tebrik etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen