Cts. May 4th, 2024


Seferihisar Belediyesi’nin, sağlıklı yaş alma hedefiyle hayata geçirdiği “Spor Yap, Sağlıklı Kal” projesi kapsamındaki klinik pilates dersleri, Seferihisarlı bayanlardan büyük ilgi görüyor.  

 

İlçede yaşayan vatandaşların sağlıklı bir ömür sürmesi için çalışmalarını sürdüren Seferihisar Belediyesi, Hıdırlık Spor Salonu’nda 45 yaş üzeri bayanlara, uzman eğitmenler nezaretinde klinik pilates hizmeti vermeye başladı. Salı ve perşembe günleri 09.30-10.30 saatleri ortasında yapılan derslere, matları ile katılan bayanlar sağlıklı yaşama adım atmanın keyfini yaşıyor.

 

HEDEF SAĞLIKLI YAŞ ALMA

Klinik pilates dersleri ile ileri yaş antrenman programı uygulayan Vücut Eğitimi Öğretmeni Sema Yelbuğa, “Yaşamımız boyunca sağlıklı ve kaliteli bir hayat sürmek için ve sağlıklı yaşlanmak için nizamlı spor çok değerli. Seferihisar Belediyesi olarak Liderimiz İsmail Yetişkin’in takviyeleriyle, spor ve idman yapma imkanına ulaşamayan köylerimizde başlattığımız klinik pilates derslerimize, Seferihisar ilçe merkezinde devam ediyoruz. Bel, boyun, sırt ağrıları, obezite, kalp meseleleri, nefes yetmezliği, iştahsızlık ve sayamayacağımız birçok rahatsızlığa âlâ gelen ve yavaş yavaş bu meseleleri minimuma indiren egzersizlerimize, katılma imkanı olan herkesi bekliyorum’ dedi.

 

Seferihisarlı bayanların büyük ilgi gösterdiği klinik pilates derslerine katılan  Melihat Özdoğan Ağgül, antrenman sonrası kendini çok uygun hissettiğinin altını çizerek, “Derslere devam etmeye kararlıyım” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen