Paz. May 5th, 2024


Odeabank, kuruluşunun 10. yılına özel olarak, sanat platformu O’art ile “Onunla” standını hayata geçiriyor. O’art ile çalışmış 10 sanatçıyı ve yapıtlarını Odeabank’ın 10. yılını kutlama fikriyle bir ortaya getiren sergi, 27 Ekim’e dek Pazartesi hariç haftanın her günü 11.00 – 19.00 saatleri ortasında Fişekhane’nin yer sponsorluğuyla ziyarete açık olacak. 

Sanatın tüm disiplinlerini herkes için ulaşılabilir kılma hedefiyle Odeabank tarafından hayata geçirilen O’art’ın, Odeabank’ın 10. yılına özel olarak düzenlediği “Onunla” isimli stant Begüm Güney küratörlüğünde gerçekleşiyor. 

O’art, Odeabank’ın 10. yılı için hazırlanan ‘Onunla’ ile sanatın kitlesel temasını pekiştirmeye ve genişletmeye odaklanmış olduğunu bir sefer daha vurgulamış oluyor.

Fişekhane’nin yer sponsorluğunda gerçekleşen stantta Türkiye’de çağdaş sanatın gelişimi için kıymetli sanatkarlar Mehmet Dere, Erdal Duman, Leyla Emadi, Emin Mete Erdoğan, Buğra Erol, İnci Furni, Ali İbrahim Öcal, Nejat Satı, Berkay Tuncay ve Aylin Zaptçıoğlu’nun yapıtları yer alıyor.

  

O’art Hakkında: 

Odeabank, sanatın tüm disiplinlerini herkes için ulaşılabilir kılma gayesiyle 2015 yılında sanat platformu O’art’ı hayata geçirdi. Sanatseverlere ve sanat hayatına yeni bir paha katmak hedefiyle özgün işlere imza atmayı sürdüren O’art, çağdaş sanatın birbirinden bedelli yaratıcılarına mesken sahipliği yapıyor. Kuruluşundan bu yana yerli ve yabancı, genç ve orta jenerasyon sanatkarlara yönelik periyodik olarak stantlar düzenliyor. 

 

Odeabank Hakkında: 

Türkiye bankacılık bölümünde 15 yıl ortadan sonra lisans alarak Bank Audi Group’un yatırımıyla 2012 yılında kurulan Odea Bank A.Ş., 2023 Haziran ayı prestijiyle, 16 vilayette, 48 şubesi ve toplam 1.170 çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Odeabank, Mart 2023 prestijiyle toplam etkin büyüklüğü açısından özel mevduat bankaları ortasında 12. sırada yer almaktadır. Odeabank’ın faalleri 73.8 milyar TL, mevduatları 56.7 milyar TL, brüt kredileri 36 milyar TL ve katkı sermaye dahil öz kaynakları 10.9 milyar TL’dir. Ağustos 2016 prestijiyle International Finance Corporation (IFC) ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD)’nın da hissedarları ortasında bulunduğu Odea Bank A.Ş.’nin çoğunluk hissedarı Banka Audi SAL’dır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen