Paz. Nis 28th, 2024


 Pembe Top 10. Defa Alanda, 

Boyner Farkındalık Yolunda Yanında 

Boyner, Anadolu Sıhhat Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü’nün tüm dünyada “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” olarak anılan ekim ayında hayata geçirdiği “Pembe Top Sahada” projesine altıncı sefer takviye oluyor. Bu sene onuncu yılı gerçekleşen proje, göğüs kanserinde erken teşhisin kıymetine dair farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Toplumsal bahislerde farkındalık yaratan projeleri destekleyen Boyner, “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” olarak anılan ekim ayı boyunca, “Pembe Top Sahada” projesi aracılığıyla bayanları erken teşhis için harekete geçmeye davet ediyor.

Anadolu Sıhhat Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iştirakinde bu sene 10. sefer gerçekleştirilen ve göğüs kanseri farkındalığının sembolü haline gelen “Pembe Top Sahada” projesi Boyner’in de bağlantı dayanağıyla bayanlar için başlatılan bu gayretin daha geniş kitleler tarafından duyulmasına ön ayak oluyor. Proje, göğüs kanseriyle çabada erken teşhisin hayat kurtarıcı tesirini vurgulayarak bayanları bu hususta daha şuurlu olmaya ve erken teşhis için adım atmaya teşvik ediyor.

12 Ekim Perşembe günü Sinan Fazilet Spor Salonu’nda Anadolu Efes’in Real Madrid ile karşılaştığı Turkish Airlines EuroLeague maçında Cansu Dere’nin atışıyla 10. kere alana inen Pembe Top, ekim ayı boyunca göğüs kanseri ile çaba için alanda olmaya devam edecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen