Cts. May 4th, 2024


100. Yıla yakışan kültür sanat merkezi
Çukurova Belediyesi ile Adana Tabip Odası ortasında oda binası içerisinde konferans salonu, stant salonu ve kütüphaneden oluşan kültür merkezinin oluşturulmasına ait protokol imzalandı. Cumhuriyetin 100. Yılı hasebiyle 100. Yıl Kültür Sanat Merkezi ismi verilecek projenin protokolünü Lider Soner Çetin ve ATO Lideri Selahattin Menteş imza altına aldı.
Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılında Adana 100. Yıla yakışır bir kültür sanat merkezine kavuşuyor. Adana Tabip Odası binasında oluşturulacak kültür merkezinin ismi 100. Yıl Kültür ve Sanat Merkezi olacak.
Çukurova Belediyesi ile Adana Tabip Odası ortasındaki ortak hizmet protokolü Lider Soner Çetin ve Adana Tabip Odası Lideri Dr. Selahattin Menteş tarafından merasimle imzalandı. Lider Soner Çetin, Adana Tabip Odası böylesi ortak bir projeye imza atmaktan memnunluk duyduğunu söyledi.
Adana’ya kıymetli bir kültür sanat merkezi kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirten Lider Soner Çetin, “Bu kültür merkezi Çukurova’ya çok yakışacak. Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyoruz. Bundan ötürü merkezin isminin 100. Yıl Kültür Sanat Merkezi olması istikametinde fikir birliğine vardık. Merkezin içerisinde konferans salonu, stant salonu ve kütüphane olacak. Çukurova’da büyük bir eksikliği gidereceğini, tüm Adana’ya kültür sanat aktiflikleri bakımından değerli hizmet vereceğini düşünüyorum” dedi.
Adana Tabip Odası Lideri Dr. Selahattin Menteş de Çukurova Belediyesi ile ortak bir projede yer almanın kendilerini de keyifli ettiğini söyledi. Lider Soner Çetin’e teşekkür eden Dr. Selahattin Menteş, merkezin tamamlanmasıyla çok kıymetli etkinliklere imza atılacağını tabir ederek, “Hem Adanalıların hem üyelerimizin yararlanacağı bu kültür sanat merkezi büyük bir eksikliği giderecektir” formunda konuştu.
Konuşmaların akabinde Çukurova Belediyesi ve Adana Tabip Odası ortasında 100. Yıl Kültür Sanat Merkezi imaline ait ortak hizmet protokolü imza altına alındı. İmza merasimine Türk Tabipleri Birliği 2. Lideri Doç. Dr. Ali İhsan Ökten ve Adana Tabip Odası idare konseyi üyeleri de katıldı.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen