Paz. May 5th, 2024


QTerminals Antalya Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlayacak

Türkiye’nin önde gelen ticari yük ve kruvaziyer limanı QTerminals Antalya, Cumhuriyetin 100. yılını 27-28 Ekim tarihlerinde Antalya Düden Park’ta gerçekleştireceği merasimler ile coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları ile Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümü gurur ve sevinç ile anılacak, aktifliğin son günü olan 28 Ekim tarihinde final merasimi gerçekleştirilecek ve atletlere plaketler teslim edilecek. QTerminals Antalya, Cumhuriyetin kuruluş bedellerini canlı ve güçlü tutmaya olan kararlılığıyla ödül merasimi öncesi ‘Milli Uğraşın Yüzüncü Yılı’ yazılı anıt taşını denize indirecek. Ayrıyeten geleceğimiz olan çocukların dileklerini toplumsal medya üzerinden toplayacak olan QTerminals Antalya, bu dilekleri vakit kapsüllerinin içine yerleştirecek ve profesyonel dalgıç takımları tarafından denize gömülecek.

Antalya Valiliği ve Antalya Gençlik ve Spor vilayet Müdürlüğünün Cumhuriyetimizin 100. Yılı aktiflikleri kapsamında; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla, Q Terminals Antalya ve Akdeniz Yelken Spor Kulübü paydaşlığında 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları gerçekleşecek. QTerminals Antalya, 27 – 28 Ekim tarihlerinde Cumhuriyetin 100. Yılını Antalya Düden Park’ta gerçekleştireceği merasimler ile kutlayacak. 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları ile Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümü gurur ve sevinç ile anılacak, aktifliğin son günü olan 28 Ekim tarihinde final merasimi gerçekleştirilecek ve atletlere plaketler teslim edilecek. QTerminals Antalya, Cumhuriyetin kuruluş kıymetlerini canlı ve güçlü tutmaya olan kararlılığıyla ödül merasimi öncesi ‘Milli Gayretin Yüzüncü Yılı’ yazılı anıt taşını denize indirecek. Ayrıyeten geleceğimiz olan çocukların dileklerini toplumsal medya üzerinden açtığı post ile toplayacak olan QTerminals Antalya, bu dilekleri vakit kapsüllerinin içine yerleştirecek ve profesyonel dalgıç takımları tarafından denize gömülecek. Bando grubu de Cumhuriyet müzikleri ile merasime eşlik edecek. 

QTerminals Antalya Genel Müdürü Özgür Sert, “Gerçekleştireceğimiz merasimler ile Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutlayacağımız için çok heyecanlıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından kurulan bu büyük mirası sürdürmek ve daha ileriye taşımak için daima birlikte çalışmalıyız. Bu mirası yalnızca bugünkü kuşak için değil gelecek kuşaklara de aktarmalıyız. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız bu sene ülkemizi daha ileriye taşıma azmi ile doluyuz. Cumhuriyet Bayramı ülkemizin bağımsızlığı ve özgürlük sembolüdür. Herkesi QTerminals Antalya 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışlarını ve ‘Milli Uğraşın Yüzüncü Yılı’ yazılı anıt taşını denize indireceğimiz merasimlere bekliyoruz” açıklamalarını kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen