Paz. Nis 28th, 2024


Konya Büyükşehir Belediyesi, Akşehir ilçe merkezindeki caddelerde uzunluğu 7.5 kilometreyi aşan sıcak asfalt çalışması yürütüyor. Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, “Konya’mızın büyük ilçelerinden olan Akşehir’imizin daha çağdaş bir görünüme kavuşması ve şoförlerin ulaşım konforunu artırmak gayesiyle ilçemizin caddelerini sıcak asfaltla donatıyoruz. Maliyeti 37 milyon lirayı aşan sıcak asfalt yatırımımızın ilçemiz ve kentimiz için iyi olmasını diliyorum” dedi.


Konya Büyükşehir Belediyesi, Akşehir merkezdeki caddelerde ve birtakım sokaklarda yürüttüğü sıcak asfalt çalışması ile ilçenin ulaşım standardını yükseltiyor.

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, “Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla kentin her manada kalkınması için ağır uğraş gösterdiklerini tabir etti. Bu kapsamda 31 ilçenin tamamında Büyükşehir sorumluluğundaki alanlarda yol altyapısını güçlendirmek için çalıştıklarını kaydeden Lider Altay, Konya genelinde büyük bir yol üretim seferberliği yürüttüklerini lisana getirdi.

2023 yatırım programı kapsamında Akşehir ilçe merkezindeki caddelerde de sıcak asfalt çalışması yaptıklarını belirten Lider Altay, “Konya’mızın en büyük ilçelerinden olan Akşehir’in daha çağdaş bir görünüme kavuşması ve vatandaşlarımızın ulaşım konforunu artırmak gayesiyle ilçe merkezindeki caddeleri sıcak asfaltla donatıyoruz. Merkezdeki caddelerde yürüttüğümüz, uzunluğu 7.5 kilometreyi aşan caddelerin yarısına yakınını tamamlamış durumdayız. Şu ana kadar 7 bin tonun üzerinde sıcak asfalt kullanıldı. Gereksinim olan tüm caddelerde ve bulvarlardaki çalışmalarımızı en kısa müddette tamamlayarak Akşehir merkezde ulaşım standardını yükseltmiş olacağız. Maliyeti 37 milyon lirayı geçen sıcak asfalt yatırımımızın ilçemiz ve kentimiz için iyi olmasını diliyorum” dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Akşehir ilçe merkezindeki; İnönü Caddesi, Cevdet Köksal Caddesi, Umut Sokak, İmaret Sokak, Hastane Caddesi, Tarık Buğra Caddesi, Akşehir Lisesi yanı 31000 ve 31001 sokaklar ile Gazi Osman Paşa Caddesi’ndeki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Dr. Aziz Perkün Caddesi, Nasreddin Hoca Bulvarı, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, 24 Ağustos Bulvarı’nda ve birtakım sokaklarda da sıcak asfalt çalışmalarının da kısa müddette bitirilmesi planlanıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen