Per. May 9th, 2024


Menderes Belediyesi tarafından fiyatsız olarak düzenlenecek tiyatro kursları için müracaat mühleti başladı.

Menderes Belediyesi tarafından sürdürülen kültür sanat aktiflikleri kapsamında ‘’Haydi sahne sırası sende’’ sloganıyla tiyatro kursu gerçekleştirilecek. Fiyatsız olarak düzenlenecek kursa katılmak isteyen vatandaşlar için müracaatlar alınmaya başlandı.

Son tarih 13 Ekim

Tiyatro tecrübesini sahnede yaşamak isteyen vatandaşlar 13 Ekim tarihine kadar müracaatlarını 1 adet fotoğraf ve 1 kimlik fotokopisiyle Menderes Belediyesi Kültür ve Toplumsal İşler Müdürlüğü’ne yapabilecek. Kayıtların akabinde Klaros Tiyatro Topluluğu tarafından doğaçlama, mimik, rol, ses, diksiyon üzerine eğitimler verilerek tiyatro ve sahneye dair her şey kurs iştirakçilerine aktarılacak.

Kültür ve sanatla iç içe

Kültür ve sanatla dolu bir Menderes için çalıştıklarını tabir eden Menderes Belediye Lider V. Erkan Özkan, ‘’ İlçemizde gerçekleştirdiğimiz kültür sanat etkinliklerimize devam ediyoruz. Maksadımız vatandaşlarımızı kültür ve sanatla iç içe tutmak. Bu kapsamda da fiyatsız tiyatro kursumuzu başlatıyoruz. Müracaat sürecimiz başladı. 13 Ekim tarihine kadar müracaatları tamamlayıp, tiyatro eğitimlerini başlatacağız. 18 yaşını doldurmuş tüm hemşehrilerimizi bu hoş kurstan yararlanmaya davet ediyorum.’’ dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen