Per. May 2nd, 2024

Samsung, Galaxy S23 serisini 1 Şubat 2023’te tanıtmıştı. Ama şirketin, Galaxy S24 serisini 2024’ün başlarında tanıtma olasılığı giderek artıyor.

Çin sosyal medya sitesi Weibo’daki @UniverseIce’e göre, Galaxy S24 artık seri üretime girdi ve bu da onu ocak ortasından sonuna kadar bir lansman rotasına sokuyor. Bununla birlikte, SamMobile’a konuşan bazı kaynaklar da aynı fikirde. Kesin tarih henüz belirlenmemiş olsa da herkes Ocak ayı konusunda hemfikir görünüyor.

Samsung içinde bile hala bir belirsizlik olması ve lansman için belirli bir tarihin henüz kararlaştırılmamış olması kesinlikle normal. Hiç şüphesiz bir başka Samsung Unpacked etkinliği daha olacak ve hepsini canlı olarak izleyeceğiz.

Samsung Galaxy S24 lansman tarihi söylentileri bu noktaya kadar oldukça zayıf kaldı, ancak Ocak ayı daha önce de bir kaynak tarafından belirtilmişti. Bu nedenle Samsung’un amiral gemisi telefonlarını bu yıl beklenenden daha erken çıkarmak istediği neredeyse kesin.

Samsung Galaxy S22 serisi 9 Şubat 2022’de piyasaya sürülürken, Samsung Galaxy S21 serisi 14 Ocak 2021’de tanıtılmıştı. Bu lansman tarihleri, örneğin iPhone için olduğu kadar tutarlı değil, ancak her zaman yılın başlarında oluyor.

Olası bir lansman tarihi birkaç ay uzakta olsa bile, Galaxy S24 söylentileri ve sızıntıları düzenli olarak ortaya çıkmaya devam ediyor. Son günlerde telefonlar için daha fazla RAM, daha iyi ekranlar ve uydu bağlantısı hakkında söylentiler duyduk.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen