Cum. May 3rd, 2024


Eylül 2021’de faaliyetlerine başlayan ve altı ay üzere kısa bir müddette operasyonunu 81 ile taşıyan Sendeo, müşteri memnuniyetinde liderlik maksadıyla çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşan kasım ayı e-ticaret kampanya periyoduna de hazır olan Sendeo 81 vilayette; 10 transfer merkezi, 23 dağıtım merkezi ve 1.600’ün üzerinde teslimat noktasıyla hem KOBİ’lerin hem de onların müşterilerinin dağıtım ve teslimat gereksinimlerine anında karşılık verecek. 

 

“Büyüyen e-ticaret dalında kendimizi farklı konumlandırıyoruz”

Kasım ayı içinde gerçekleşecek e-ticaret gönderimleri için gerekli hazırlıkları gerçekleştirdiklerini lisana getiren Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin, “Sendeo olarak, kasım ayındaki indirim devrinde tüm müşterilerimize kesintisiz hizmet verebilmek için her türlü hazırlığı tamamladık. 2022 Türkiye E-Ticaret Ekosistemi Raporu’nda da belirtildiği üzere bir evvelki yıla nazaran yüzde 110 artış göstererek 801 milyar lira satış hacmine ulaşıldı. Bu süratli büyümeyi göz önünde bulundurarak, teknolojik altyapımız ve lojistik ağımız ile kasım ayına hazırız” dedi. 

 

E ticaret kesiminin tertipli bir formda büyüdüğüne dikkat çeken Şahin, “2022 yıl sonu bilgilerine nazaran, e-ticaret süreç sayıları 2020 yılındaki kıymetinin 2 kat üzerine çıkarak 4.8 milyar adede yükseldi.   Burada başarılı olmak elbette sanıldığı kadar kolay değil. Sendeo olarak kasım ayında özverili çalışmalarımıza devam edeceğiz ve müşteri memnuniyetinde liderlik gayesiyle çalışmaya devam edeceğiz” biçiminde konuştu. 

 

Dijitalde her an ulaşılabilir olan Sendeo, farklı bağlantı kanallarıyla da müşterilerine kesintisiz hizmet veriyor. Müşteriler 444 75 48 numaralı davet merkezinden, WhatsApp çizgisinden ya da sendeo.com.tr web sitesindeki Canlı Dayanak sekmesinden diledikleri an Sendeo’ya ulaşabiliyor, istek ve problemlerine yanıt bulabiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen