Sal. May 21st, 2024


Gelecek için bugünü dönüştüren Siemens Türkiye, gelecek jenerasyonlara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak gayesi ile yeni bir adım daha atarak Siemens İş Ortağı Sürdürülebilirlik Seyahati projesini başlattı. Mevzuyla ilgili değerlendirmede bulunan Elektrik Eserleri İş Ünitesi ve Pazarlama Yöneticisi Hareket Korucuoğlu, Siemens Türkiye’nin sürdürülebilirlik maksatlarına ulaşmak için çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğünü belirterek şunları söyledi: Siemens Türkiye olarak ‘Siemens İş Ortağı Sürdürülebilirlik Seyahati programı  ile iş ortaklarımız sürdürülebilirlik konusunda farkındalık kazanarak güç tasarrufu, atık idaresi, su tüketimi, yenilenebilir güç kullanımı, sürdürülebilir eser tercihi üzere birçok mevzuda bilgi sahibi olmakla kalmayıp tıpkı vakitte iş alanlarında uygulanabilecek eğitimleri alanında uzman eğitmenlerden alarak işletmelerinin dönüşüm hareketini başlatabilecekler.”

 

167 yıllık deneyimiyle yenilikçi, verimli, güç tasarruflu tahliller sunmaya ve gelecek için bugünün dönüşümüne sürat kazandırmaya devam eden Siemens Türkiye, gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak gayesi ile yeni bir adım daha atarak Siemens İş Ortağı Sürdürülebilirlik Yolculuğu’na başladı.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Elektrik Eserleri İş Ünitesi ve Pazarlama Yöneticisi Hareket Korucuoğlu, Siemens Türkiye’nin sürdürülebilirlik amaçlarına ulaşmak için çalışmalarını kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek şunları söyledi: Dünya dinamiklerinin süratle değiştiği günümüzde sürdürülebilir olmak her dakika ehemmiyet kazanırken daha güzel bir gelecek için biz de Siemens Türkiye olarak kıymetli bir adım attık. Hayatımızın ayrılmaz bir kesimi olan sürdürebilirlik konusuna iş alanlarımızda hayat vermeye itina gösterirken etrafımızı ve bu yolda bir arada ilerlediğimiz tüm paydaşlarımızın da ortak yarar da buluşabilmesine ehemmiyet veriyoruz. Geleceğimizi sağlam temeller üzerine kurabilmek ve daha yaşanabilir bir dünya için iş ortaklarımızı sürdürülebilirlik seyahatimize davet ederek sanayilerini dönüştürebilmeleri noktasında onlara takviye vererek bir arada büyüme ve güzelleşmenin adımlarını atma maksadını taşıyoruz. Tüm bu maksatlar doğrultusunda Siemens Türkiye olarak Siemens İş Ortağı Sürdürülebilirlik Yolculuğu’nu başlatıyoruz. Bu program ile iş ortaklarımız sürdürülebilirlik konusunda farkındalık kazanarak güç tasarrufu, atık idaresi, su tüketimi, yenilenebilir güç kullanımı, sürdürülebilir eser tercihi üzere birçok bahiste bilgi sahibi olmakla kalmayıp tıpkı vakitte uzman eğitmenlerden iş alanlarında uygulanabilecek eğitimleri de alarak işletmelerinin dönüşüm hareketini öncülük edecekler.  Siemens İş Ortağı Sürdürülebilirlik Seyahati ile dönüşüm ve değişim sürecini iş ortaklarımız için başlattık. Programımızın birinci etabına 20 iş ortağımız katıldı. Önümüzdeki periyotta tüm iş ortaklarımızın iştiraki ile çalışmalarımızı genişleterek sürdüreceğiz. Üretkenliğimizi ve dönüşümümüzü daima birlikte inşa edeceğimiz inancıyla çalışmalarımıza sürat kesmeden devam ediyoruz.”

Siemens Türkiye, Siemens İş Ortağı Sürdürülebilirlik Seyahati ile iş ortaklarına ölçümlenebilir kriterler sunarak yıl boyunca değişim ve dönüşüme odaklı eğitimler vermeyi hedefliyor. Bir yıl sonunda programda yer alan paydaşların sürdürülebilirlik performansları ayrıntılı tahliller sonrasında yetkili kurumlar tarafından raporlanarak verimlilik ölçümleri sağlanacak.  

Siemens İş Ortağı Sürdürülebilirlik Seyahati kapsamında iş ortakları yıllık güç maliyetleri, atık maliyetleri, su maliyetleri, materyal ve eser maliyetlerinden tasarruf sağlamanın ötesinde sürdürülebilir iş planlarını hayata geçirerek çalışan verimliliklerini artırma fırsatı da yakalayacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen