Cts. May 4th, 2024


Canon yeni akıllı telefon uygulamasıyla XF605 ve Cinema EOS serisi yazılım güncellemesini kullanıma sunuyor

 

Görüntüleme teknoloji başkanı Canon, yeni uygulaması Çoklu Kamera Denetimi ile XF605 kamera ve Cinema EOS fotoğraf makineleri için fiyatsız eser yazılımı güncellemesini kullanıma sunuyor. 

 

Canon, iOS uyumlu uygulaması Çoklu Kamera Kontrolü’nü1 kullanıma sunuyor. XF605, EOS C70, EOS C300 Mark III ve EOS C500 Mark II modelleri ile uyumlu olan uygulama sayesinde kullanıcılar tıpkı anda dört adede kadar görüntü kamera basitçe bağlayabiliyor, kumanda edebiliyor ve izleyebiliyor.

 

Çekim esnasında dört görüntü kameradan eş vakitli olarak alınan imajların asgarî gecikmeyle erişilmesine imkan tanıyan uygulama; kullanıcı dostu arayüzü, optik zumlama, pozlama denetimi, dokunmatik otomatik odaklama ve imaj profilleri üzere birçok görüntü kamera fonksiyonunun de uzaktan denetim edilmesini sağlıyor. 

 

Bununla birlikte son dakika haberlerini daha süratli iletmek için yeni Toplu Transfer Fonksiyonu kullanılarak, Canon’un Content Transfer Mobile uygulamasından2 FTP aracılığıyla uzun vadeli kayıtlar küçük boyutlarla yüklenebiliyor. Daha evvel Cinema EOS görüntü kameralarında sunulan Canon 709 imaj profili, kontrast ve renkte artışla direkt görüntü kameradan çıkan çekimlerin uygunlaştırılması, dalga biçimi monitör, vektör kapsamı boyutu ve matlığı özelleştirme de XF605’teki öbür geliştirmeler ortasında yer alıyor.  

 

EOS R5 C, EOS C70, ESO C300 Mark III ve EOS C500 Mark II Cinema kameraları artık en yeni Muhteşem 35mm Flex Zoom lensler, RF Yuvalı Cinema Prime lensler ve son teknoloji RF 24-105mm F2.8L IS USM Z lens ile genişletilmiş lens uyumluluğu taşıyor. Dijital tele dönüştürücü fonksiyonu, lenslerin makine içi dijital büyütme ile daha da uzağa erişmesini sağlıyor. 

 

Canon, ayrıyeten XF605 kamera ve Cinema EOS görüntü kameraları için fiyatsız eser yazılımı güncellemesini de kullanıma sunuyor. XF605 profesyonel kamera artık Wi-Fi yahut Ethernet ağları üzerinden yüksek kaliteli ve emniyetli görüntü akışı sağlayan geliştirilmiş SRT IP akışı dayanağından faydalanıyor. Kullanıcılar hem Çoklu Kamera Denetim uygulamasını hem de XF605/ Cinema EOS eser yazılımı güncellemelerini Aralık 2023 prestijiyle gerçekleştirebilecek. 

 

1 16.2-16.7 / 17.0-17.1 iOS sürümleri ile uyumludur. iOS, Cisco kuruluşunun ABD’de ve başka ülkelerdeki ticari yahut tescilli ticari markasıdır ve lisanslı kullanılır.

2 Abonelik fiyatı kesilir. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen