Cts. Nis 27th, 2024


İstanbul’un en büyük toplu ulaşım kurumu İETT, İstanbul’un her noktasında saha kontrollerini sürdürüyor. Sık sık tekrarlanan kontroller kapsamında tüm İETT yöneticileri, işe geliş gidişlerinde toplu taşıma araçlarını kullanıyor. Yerinde müşahede yapılıp, anlık tesirli müdahalelerle mümkün ıstıraplar başlamadan önleniyor.   

Filosu ve yolcu sayısı ile İstanbul toplu ulaşımının en büyük kurumu olan İETT, bir yandan İstanbul’un her noktasında kesintisiz hizmet yürütürken, bir yandan da tüm yöneticileri ile saha kontrollerini arttırarak sürdürüyor. 3 bin 556’sı kendi filosu olmak üzere toplam 6 bin 572 araçlık dev bir ulaşım filosunu yöneten İETT, günde 800 farklı hatta, 55 bin sefer gerçekleştiriyor. Bir milyon 255 bin kilometre yol katediyor. 

 

ULAŞIMIN EN AĞIR OLDUĞU SAATLERDE

Silivri’den Pendik’e kadar İstanbul’un her noktasında 7 gün 24 saat çalışan sistemin meselesiz işletilmesi için, İETT idaresi, kentin her noktasında kontrollerini artırarak sürdürüyor. Kontrollere İETT’nin tüm idare takımı katılıyor. 

Yolcu ve araç trafiğinin ağır olduğu sabah 06:00 – 09:00 ile akşam 17:00-20:00 saatleri ortasında tüm İETT yöneticileri alanda oluyor. Ulaşımda İETT araçlarını kullanıyor. İETT Genel Müdürü İrfan Demet başta olmak üzere tüm yöneticilerin katıldığı saha kontrolleri ile anlık meselelere tesirli müdahalelerde bulunuluyor. Yolculardan alınan görüş, teklif ve şikayetlere anlık müdahaleler yapılırken, tekrarlanmaması ve gerekli iyileştirmelerin yapılabilmesi için de raporlanıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen