Cts. Nis 27th, 2024


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümüne özel İSU Genel Müdürlüğü binası başta olmak üzere 12 İlçede bulunan şube müdürlüklerini Türk bayrakları ile süsleyerek işçi ve vatandaşlar ile Cumhuriyet heyecanını yaşadı.
 

12 İLÇEDE İSU BİNALARI BAYRAKLA SÜSLENDİ

Kocaeli’de cadde ve sokaklarda Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümüne özel çalışmalar devam ederken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü; tüm işçisi ile birlikte İSU Genel Müdürlüğü binası başta olmak üzere, 12 ilçede bulunan şube müdürlüklerini Türk bayrakları ile süsleyerek Cumhuriyet heyecanını yaşadı. Bu manada, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümüne özel hislerini paylaşan İSU Genel Müdürü Ali Sıhhat: “Cumhuriyetimizin 100. yılında bizlere düşen en değerli görev: Büyük bedeller ödeyerek kurduğumuz Cumhuriyetimizin, ebediyen payidar kalabilmesi için çok çalışmak, üretmek ve yeni yüzyıl ışığında uğraş etmektir. ”dedi.

GENEL MÜDÜR ALİ SIHHAT, CUMHURİYETİN 100. YILINI KUTLADI

İSU Genel Müdürü Ali Sıhhat yaptığı açıklamasının devamında : “Türkiye Cumhuriyeti, istiklâl çabamızı zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük yapıtıdır. Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın gurur, memnunluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında tarihimizden aldığımız güçle geleceğe büyük bir ümitle bakıyor, emin adımlarla ilerliyoruz. Geçmişte olduğu üzere, bugün ve bugünden sonra da birebir heyecanla uğraşlarımızın devam edeceğine inancımız tamdır. Cumhuriyetimizin 100. yılında bizlere düşen en kıymetli görev: Büyük bedeller ödeyerek kurduğumuz Cumhuriyetimizin, ebediyen payidar kalabilmesi için çok çalışmak, üretmek ve yeni yüzyıl ışığında çaba etmektir. Biliyoruz ki, vatanını en çok seven, vazifesini en güzel yapandır. Her bir karışı şehitlerimizin kanı ile sulanmış, ezanlarımız ve bayrağımız ile süslenmiş, üzerinde özgürce yaşayabileceğimiz bir vatan bırakan kahramanlarımızın aziz anılarına sahip çıkmaktır. Bu değerli ve manalı gün vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen