Sal. Nis 30th, 2024


 

NIKE VE VAKIFBANK SPOR KULÜBÜ

ZAFERİ TEKRAR TANIMLIYOR!

 

VakıfBank Spor Kulübü Bayan Voleybol Ekibi 23/24 dönem formaları, kulübün kıssasından ilham alarak Nike iş birliğiyle tasarlandı.

 

Başarılı bir dönemin akabinde beraberliklerinin ikinci yılında Nike ve VakıfBank Spor Kulübü sporun hudutlarını aşarak, dünyanın pek çok yerinde, farklı spor kollarında öne çıkan bayanlar ve onlardan ilham alan genç kızlar için zaferi ve başarıyı tekrar tanımlıyor.

 

Yeni Dönem Forma Dizaynının Ardındaki Hikaye

VakıfBank Bayan Voleybol Takımı’nın klasikleşmiş sarı, siyah ve beyaz renklerinin kullanıldığı koleksiyon, başarıyı tekrar tanımlama motivasyonundan ilham alınarak tekrar yorumlandı. 

 

23/24 dönem forma dizaynlarında VakıfBank Spor Kulübü formalarının yıllardır yan taraflarında bulunan & ikonikleşen deseni, bir voleybolcunun maç sırasındaki hareketlerinin silüetini çizgisel olarak yansıtacak halde düzenlendi ve formaya hareket katıldı.

 

Beyaz formanın dizaynında ise dikkat çeken ‘kenetlenmiş el’ deseni ise Nike ve VakıfBank Spor Kulübü’nün gelecek kuşaklara el verme misyonunu temsil ediyor. Altyapı gruplarına en az A ekibi kadar itina gösteren, A ekibi atletlerini altyapı gruplarındaki sportmenler için birer rol modele dönüştürmeyi hedefleyen VakıfBank Spor Kulübü, Türkiye çapında yaptığı çalışmalarla geleceğin voleybolcularına el uzatıyor ve kendisini “kız çocuklarının gerçeğe dönüşecek hayallerine ortak olan bir yol arkadaşı” olarak tanımlıyor. Bu desen ile Nike ve VakıfBank Spor Kulübü zaferi yine tanımlıyor ve muvaffakiyetin yalnızca kazanmaktan ibaret olmadığına, gelecek kuşaklara el uzatmanın kolektif zaferi beraberinde getireceğine işaret ediyor. 

 

Nike’ın dayanağıyla birlikte VakıfBank Spor Kulübü, genç voleybolcuları destekleyerek, Türk bayan voleybolunun gücünü tüm dünyaya gösterme misyonunu sürdürüyor. Bu uzun soluklu misyon, genç sportmenlerin potansiyellerini keşfetmeleri için takviye sağlamanın ötesine geçiyor; tıpkı vakitte genç kızlara hayallerin ulaşılabilirliğini göstermeyi, ebediyen daha da yükseği hedeflemeleri için onları cesaretlendirmeyi amaçlıyor.

 

Nike, hayallere ulaşma yolunda atletlere birinci adımı atmanın, var olan tüm güçleriyle oynamanın da bir muvaffakiyet olduğunu ve sporun daha âlâ bir gelecek yaratabileceğini göstermeyi hedefliyor. VakıfBank Spor Kulübü ile birlikte, genç kuşaklara spor ile nelerin mümkün olduğunu göstererek onlara el uzatıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen