Cts. May 4th, 2024


PUBG MOBILE ve Pagani’den yüksek oktanlı aksiyonun yüksek performanslı lüksle buluştuğu iş birliği

 

PUBG MOBILE, Pagani ile yaptığı iş birliği kapsamında süratli ve dizaynlarıyla dikkat çeken araçları savaş meydanlarına getiriyor.

 

Dünyanın en tanınan taşınabilir oyunlarından PUBG MOBILE, İtalyan hiper araba üreticisi Pagani S.p.A. ile yeni bir proje hayata geçiriyor. Buna nazaran 7 Ocak tarihine kadar devam edecek iş birliği kapsamında, iki ikonik Pagani modeli PUBG MOBILE’da oyuna özel renklerle oyunculara sunulacak.

 

1998 yılında kurulan ve sanatı mühendislik dehasıyla kusursuz bir formda harmanlayan Pagani, şık ve hudutlu sayıda üretim yapmasıyla ünlü bir İtalyan hiper araba markası. PUBG MOBILE oyuncuları da bu iş birliği ile performansı artırılmış Pagani Imola’dan pist odaklı geliştirilen Pagani Zonda R’a kadar Pagani’nin bu ikonik yapıtlarının heyecanını deneyimleme fırsatı yakalayacak. Imola’da yanardöner Nebula Düşü ve Zonda R’da ise ekolayzırdan ilham alınan Gece Yarısı Melodisi üzere her iki model de resmi dizaynın yanı sıra düz, zıt ve göz kamaştırıcı renk seçenekleriyle oyuna dahil olacak. Ayrıyeten Imola’nın, büyüleyici bir buz efekti sergileyen Arctic Aegic isimli özel bir renk seçeneği de bulunuyor.

 

Tüm bunlara karşın oyuna gelen lüks ve heyecan, bu fevkalâde araçlarla bitmiyor. PUBG MOBILE oyuncuları ayrıyeten özel Pagani Paraşütü, Pagani Şoför Başlığı, Pagani Şoför Üstü, Pagani Şoför Altı ve Pagani Şoför Ayakkabısı ile oyun içi tecrübelerine ekstra zenginlik ve heyecan katabilecekler.

 

Yeni Pagani araçları, kısa bir müddet evvel tanıtılan PUBG MOBILE Koleksiyon sisteminin de kesimi olacak. Oyuncular iş birliğinden ne kadar çok otomobil biriktirirse, kilidini açacakları oyun içi mükafatlar de o kadar büyük olacak. 7 aracın tümünü toplayanlarsa muvaffakiyetlerini simgeleyen, eşsiz bir unvan kazanacaklar.

 

Tencent Games PUBG MOBILE Yayıncılık Lideri Vincent Wang “Mobil battle royale oyunlarında önder olan PUBG MOBILE’ın özünde rekabet ruhunu benimsemek ve sonları zorlamak var. Otomotiv sanayisinde yüksek performans ve lüksü temsil eden Pagani ile yaptığımız bu iş birliği de PUBG MOBILE’ın savaş meydanlarına, oyuncularımızın keyif alacağını düşündüğümüz yeni ve heyecan verici bir boyut katıyor” dedi.

 

Pagani Automobili America CEO’su Michael Staskin ise şöyle konuştu: “Pagani üzere yüksek performans ve yenilik tutkusuyla hareket eden bir oyun olan PUBG MOBILE ile iş birliği yapmaktan memnunluk duyuyoruz. İştirakimiz; tasarım sanatının sanal rekabetin heyecanıyla buluştuğu bir hassasiyet ve harikalığın kutlamasıdır. Birlikte hem oyun tutkunlarında hem de yüksek performanslı araba meraklılarında sürat ve sofistikeyi uyandırmayı hedefliyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen