Cum. May 3rd, 2024


QNB Finansportföy Türkiye’nin en uygun portföy idaresi şirketi seçildi

 

Türkiye’de finansal piyasaların çeşitlenmesi ve derinleşmesini sağlama prensibiyle çalışmalarını sürdüren portföy idare şirketi QNB Finansportföy, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek iki yeni mükafatın sahibi oldu. QNB Finansportföy, ‘Global Banking & Finance Awards 2023’ ödüllerinde, “Türkiye’nin En Uygun Portföy İdaresi Şirketi” seçilmesinin yanı sıra, ‘8. TSPB Altın Boğa Ödülleri’ kapsamında, Emeklilik Yatırım Fonu’nda ‘En Yüksek Getiri’ ödülünün de sahibi oldu. 

 Geliştirdiği finansal eserler ve memleketler arası standartlarda sunduğu istikrarlı performans ile yatırımcıların finansal amaçlarına ulaşmalarına katkıda bulunan QNB Finansportföy, muvaffakiyetlerini taçlandıran iki yeni mükafatın sahibi oldu. QNB Finansportföy, İngiltere merkezli ‘Global Banking & Finance Review’ mecmuası tarafından düzenlenen ‘Global Banking & Finance Awards 2023’ ödüllerinde, “Türkiye’nin En Âlâ Portföy İdaresi Şirketi” seçildi. QNB Finansportföy, bu mükafatın yanı sıra ‘Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’ tarafından düzenlenen, ‘8. TSPB Altın Boğa Ödülleri’ kapsamında, Emeklilik Yatırım Fonu’nda 2022 yılı için ‘En Yüksek Getiri’ kategorisinde de mükafata layık görüldü. 

QNB Finansportföy Genel Müdürü Hâkim Erden, mükafatların akabinde şu açıklamalarda bulundu; ‘Global Banking & Finance Review’ tarafından düzenlenen ‘Global Banking & Finance Awards 2023’ ödüllerinde, ‘Türkiye’nin En Âlâ Portföy İdaresi Şirketi’ mükafatını kazanmanın gururunu yaşıyoruz.

Yenilikçi yaklaşımlarımızı QNB Finansbank çatısı altında yarattığımız güçlü sinerjiyle birleştirerek ve müşterilerimizi yanlışsız vakitte hakikat eserlerle buluşturarak 2023 yılında da bölümümüze öncü olmayı başardık. İkinci hoş haber ise ‘Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’ tarafından düzenlenen, ‘8. TSPB Altın Boğa Ödülleri’ kapsamında ise Emeklilik Yatırım Fonu’nda “En Yüksek Getiri” Kategorisi-2022 mükafatını kazanmamız oldu. Yatırımcılara sağladığımız katma bedel ile rekabetten ayrışmamızın ödüllendirildiği bu kategorinin manası ise bizim için çok büyük. Bölümün öncü portföy şirketlerinden biri olarak, yatırımcılarımızın varlıklarının en faal halde pahalanmasına imkan sağlayacak eserlerle ve portföy idare stratejileri ile bölümdeki öncü rolümüzü muhafazayı sürdüreceğiz.” dedi.

Detaylı bilgi için https://www.qnbfp.com/  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen