Per. May 2nd, 2024

Samsung’un Galaxy Ultra telefonları son iki yıldır aşağı yukarı aynı tasarıma sahip. Sızdırılan Samsung Galaxy S24 Ultra kılıfları gerçekse, en azından bir yıl daha öyle olacak gibi görünüyor.

Sızıntı kaynağı @UniverseIce tarafından paylaşılan görüntüler, muhtemelen dört lensli bir kameraya sahip, oldukça dikdörtgen bir telefona işaret ediyor. Aslında kameraların olması gereken yerde altı adet dairesel boşluk var, ancak önceki modellere göre bunlardan biri LED flaş, biri de lazer otofokus olacak gibi görünüyor.

Kamera düzeni Samsung Galaxy S23 Ultra’nınkiyle tamamen aynı ve sağ kenardaki güç ve ses düğmelerinin konumu da öyle. Yani görsel olarak Samsung Galaxy S24 Ultra, bu kılıflar gerçekse çok fazla değişmeyecek gibi görünüyor.

Görüntülerde Samsung Galaxy S24 ve Galaxy S24 Plus için kılıflar da yer alıyor. Bunlar da üç lensli kameraları ve Ultra’dan daha kıvrımlı köşeleriyle seleflerine çok benziyor.

Galaxy S24 ve Galaxy S24 Plus söz konusu olduğunda, bu en azından Samsung’un yalnızca bir yıldır kullandığı bir tasarım, ancak yine de bazı değişiklikler görmek iyi olacaktır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen